19 / 03 / 2024

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.




İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. 


Sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunan firma, Atlantik Life’i bölgede prestijli yaşam projesi olarak konumlandırıyor.


Pendik Kurtköy’de hayata geçirilen ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan projede 192 konut ve ticari üniteler yer alırken Atlantik Life’de; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunuyor.


Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösterirken projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da yer alıyor. 

Zengin sosyal donatı alanlarının yanı sıra  yüzde 70 peyzaj alanına sahip Atlantik Life’de; kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, buhar odası, fittnes salonu ve sosyal yaşam alanları yer alırken modern yaşam yatırımcılara sunuluyor.


KİŞİYE ÖZEL ALTERNATİFLİ ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR


Atlantik Yapı, bölge ve proje donatılarına kıyasla konut fiyatlarını ekonomik seviyelerde tutarken gelecek vadeden projeyi avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuyor.


Projede 265.000 TL’ye  daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Lüks ve konforlu detaylarla sahip dairelerin yer aldığı Atlantik Life’de peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında sıfır faiz seçenekleri ve kişiye özel ödeme planına da yer veriliyor. 

Projede ayrıca kredilendirmelerde 120 aya varan vadeler ile de satış yapılıyor.



PROJE LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR


Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor.                                                                                                                                                                                                         

Anadolu yakasında ulaşım akslarına yakın bir bölgede konumlanan Atlantik Life; Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, Tem otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren’e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro’ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor. 


İnşa çalışmalarının devam ettiği Atlantik Life’de teslimler Nisan 2017’de yapılacak.



http://www.atlantiklife.com


Geri Dön