25 / 04 / 2024

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.



Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. 

Kişisel ödeme planının yer aldığı kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 evini peşin 12 indirim indirim uygulanırken, yatırımcılara 40 ay sıfır faiz uygulaması, 120 aya kadar ise kredi kullanma seçenekleri sunuluyor. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.




Web: www.atlantiklife.com/




Habertürk




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Atlantik Yapı, Pendik bölgesinde 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünitelerin yer aldığı Atlantik Life projesinde faizsiz vadeyi 40 aya çıkardı. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire büyüklükleri 67 metrekare ile 223 metrekare arasında. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da yer alıyor. Atlantik Life'ta peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı yer alıyor. Projede ayrıca hemen tapu, 120 aya kadar kredi imkanı ile peşinatı teslimde ödeme avantajı da yatırımcılara sunuluyor. 


Dünya


Bu haber Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Anadolu Yakası'ndaki Atlantik Life'de 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1,5 kilometredeki Atlantik Life'de peşin alımlarda yüzde 12 indirimin yanında 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı yer alıyor. Projede hemen tapu, 120 aya kadar kredi imkanı ile peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuluyor. 



Akit


Geri Dön