27 / 04 / 2024

AtlantikLife'ta avantajlı fiyat ve öncelikli ev seçme fırsatları için acele edin!

AtlantikLife'ta avantajlı fiyat ve öncelikli ev seçme fırsatları için acele edin!

Firma: Atlantik Yapı

Proje: Atlantik Life

Toplam 192 konuttan meydana gelen AtlantikLife Pendik projesinde avantajlı fiyat ve öncelikli ev seçme fırsatları devam ediyor. Proje 7. kattan itibaren deniz ve havaalanını görüyor.




ATLANTİKLIFE AVANTAJLI FİYAT VE ÖDEMELERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Güneşin sıcaklığını, aydınlığını, doğru noktalara konumlandırdığımız pencerelerle odalarınıza yerleştirdik. Görkemli geniş teras-balkonlarda, kat bahçelerinde, pazar sabahı ailenizle yapacağınız keyifli kahvaltıları, misafirlerinizle  karşılıklı Türk kahvesi içeceğiniz hoş sohbetleri hayal ettik. Günlük işlerinizi, sabah işe gidişinizi, akşam dönüşünüzü düşünerek buna uygun konumlamalar yaptık. Kapalı otopark, açık- kapalı havuz, spor, sağlıklı yaşam ve sosyal alanları,  çocuklar için oyun alanlarını, içinde yaşayacak insanı düşünerek tasarladık. Çünkü çizdiğimiz duvarın, kapının, pencerenin proje dökümanlarından çıkıp, sizin yaşayacağınız sıcak yuvalar olacağının hep farkındaydık.  Fiziki ve mimari şartları, son teknolojiyi kullanarak, defalarca simülasyondan geçirerek, olabilecek en optiminal düzeye çıkardık. Konseptimizin temelinde insana dokunan, emniyet ve konfor var.  Fikirlerimizi işimize yansıtmayı seviyoruz.   


AtlantikLife ta avantajlı fiyat ve öncelikli ev seçme fırsatları için acele edin!


Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen AtlantikLife projesi Anadolu Yakası'nda Pendik Güllü Bağlar Mahallesi'nde inşa edilecek. Toplam 192 konuttan meydana gelen AtlantikLife Pendik projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 1+1'ler için 1 araçlık, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler için 2 araçlık otopark ve 20-30 araçlık misafir otoparkı bulunuyor. 


Yüzde 70'i peyzaj alanına ayrılan AtlantikLife projesinde 7. kattan itibaren deniz ve havaalanını görüyor. 3 bloktan meydana gelecek projede fitness center, havuz ve spor alanlarının yanı sıra kat bahçeleri ve teraslar da bulunacak. 


Atlantiklife iletişim

444 76 61

Web Adresi: www.atlantiklife.com/


projeye sor



Geri Dön