25 / 04 / 2024

Atlantis Eğlence Merkezi rekora doymuyor!

Atlantis Eğlence Merkezi rekora doymuyor!

İstanbul Cevahir AVM bünyesinde yer alan Atlantis Eğlence Merkezi rekora doymuyor...



Yaz tatilinde sadece gençleri değil, ruhları da genç kalanları tatmin eden tek bir eğlence merkezi var; o da İstanbul Cevahir AVM bünyesinde yer alan Atlantis Eğlence Merkezi.

Sıcak havadan kaçarak serin ama bir o kadar da heyecanlı bir ortama kavuşmak isteyenler alışveriş merkezlerini dolduruyor. Bu konuda en avantajlısı İstanbul Cevahir Alışveriş merkezi. Çünkü bünyesinde Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip eğlence merkezlerinden birini bulundurun AVM'ni özellikle Arap turistler aileleriyle birlikte tercih ediyor.

Geçtiğimiz yıla oranla ziyaretçi sayısını yüzde 47 oranında arttıran 58 bin m² kapalı alana kurulu, İstanbul'un tek kapalı eğlence merkezi Atlantis, Türkiye'de bir alışveriş merkezinin içinde yer alan ilk eğlence merkezi olma özelliğine de sahip.
 
Birbirinden eğlenceli oyun üniteleri ve Türkiye'nin en yeni ve kapsamlı üç boyutlu sanal elektronik oyuncakları ile Atlantis Eğlence Merkezi hepsi birbirinden keyifli tam 5 kata yayılmış inanılmaz bir kompleks.
 
Tüm üniteler, 3 yaşından 60 yaşına kadar herkesin eğlenebileceği tarzda tasarlanılmış. Atlantis'in eğlenceli atmosferini yaşamak isteyen çocuk veya yetişkin her yaştan insan, burada dilediğince vakit geçirebiliyor.
 
Ve en önemlisi Atlantis Eğlence Merkezindeki tüm üniteler, uluslararası güvenlik kurallarına göre dizayn edilerek üretildi. Amerikan NAARSO ve Alman TÜV kurumlarının standartlarına uygunluğu belgelendi.


Geri Dön