25 / 04 / 2024

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık!

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık!

Firma: Atmaca Grup-MFA İnşaat

Proje: Bahçeşehir Park

Satış ofisinin hazırlık aşamasında olduğu projede daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daireler en küçük 4+1 şeklinde dizayn edildi.



Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan proje Bahçeşehir Göleti çevresindeki parsellerde sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek.


130 adet ticari birimle cadde mağazaları olacak olan proje toplam 99 bin 858 metrekare büyüklüğünde 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek.


Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda  Bahçeşehir Park  adıyla ultra lüks projesi olarak hazırlanan projede satış ofisi hazırlık aşamasında.


Atmaca Grup, bu yıl gölet çevresindeki parseller ve büyütüleceği toplam 250 dönümlük alanı Bahçeşehir Göleti ihalesinde, 103 milyon TL teklifle almıştı. 


130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim yer alacak olan projede daire seçenekleri 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede daireler 11 katlı iki blok tasarlandı.


Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinde fiyattan satışa sunulması planlanırken, dükkanların metrekare birim fiyatı ise 30 bin TL üzerinde başlaması planlanıyor.


Tel: 0212 608 15 63

Web: http://www.mfa.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön