27 / 04 / 2024

Attaleia Tatil Köyü 60 milyon euroya satıldı!

Attaleia Tatil Köyü 60 milyon euroya satıldı!

SERİK'TE bulunan AttaleiaTatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel, 60 milyon Euro'ya Kamelya Grup'a satıldı. Kamelya Grup tarafından 60 milyon Euro'ya (yaklaşık 161 milyon lira) satın alındı.



Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi turizmci Faik Akdil'in bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle Ağustos 2012'de icra yoluyla satışa çıkarılan Attaleia Tatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel'e, o dönem 166 milyon lira teklif edildi. İtiraz üzerine iptal edilen ihale Ekim 2013'te tekrarlandı. Serik İcra Müdürlüğü tarafından yapılan ihalede başka katılımcı olmayınca alacaklı banka tatil köyü ve oteli 140 milyon liraya satın aldı. Faik Akdil'den alacaklı banka üzerine geçen tatil köyü ve otel, yeni bir ihaleyle satışa çıkarıldı. Attaleia Tatil Köyü ve Shine Luxury otelin satışı için 22 Aralık 2014'te istanbul'da yapılan ihalede teklifler toplandı. 


Tekliflerin değerlendirilmesinin ardından pazarlık usulüyle gerçekleşen ve 2 hafta önce sonuçlandığı belirtilen ihalede Attaleia Tatil Köyü ve Shine Luxury Otel, Manavgat'ta da turizm tesisleri bulunan Kamelya Grup tarafından 60 milyon Euro'ya (yaklaşık 161 milyon lira) satın alındı. 


Hürses


Geri Dön