29 / 03 / 2024

Autoban, VitrA İnovasyon Merkezi için yeni ürünler tasarladı!

 Autoban, VitrA İnovasyon Merkezi için yeni ürünler tasarladı!

Türkiye’den ve dünyadan ünlü mimarlar, hayal edilen ürünlerin gerçeğe dönüştürülmesine ortam sağlayan VitrA İnovasyon Merkezi’nin sergi alanında; VitrA ürünlerini de kullanarak banyo enstalasyonları gerçekleştiriyor




Autoban Mimarlık’tan Seyhan Özdemir ve Sefer Çağlar’ın geleceğin trendlerine ışık tutan “Farklı Malzemelerle Farklı Dünyalar” isimli çalışması, ilham verici malzeme seçimiyle dikkat çekiyor.

 

Tasarımları hayata geçirirken malzemeden yola çıktıklarını ifade eden Özdemir ve Çağlar;  banyo mekanını yaşam alanlarına katmaya çalıştıklarını vurguluyor. Mimarlar, VitrA İnovasyon Merkezi’nde kendilerine ayrılan alanda, Defne Koz’un VitrA için tasarladığı 4D koleksiyonundaki iç bükey duvar karolarıyla bembeyaz bir banyo yarattı. Mimarlar, Matteo Thun’un imzasını taşıyan Water Jewels çanak lavaboların yanı sıra, Ross Lovegrove’un tasarladığı İstanbul ve Mod koleksiyonundaki bataryaları tercih etti.

 

VitrA İnovasyon Merkezi – Geleceğin Banyoları

Autoban – “Farklı Malzemeler Farklı Dünyalar”

Kullanılan Ürünler: VitrA 4D Defne Koz iç bükey duvar karosu, 20x50 / Microtec porselen yer karosu, 45x90 /  Water Jewels çanak lavabo / Mod lavabo bataryası / Shift asma klozet / Slim duş teknesi, 160x75 / İstanbul duş bataryası ve duş başlığı

VitrA İnovasyon Merkezi

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, çevre dostu üretim kampusunun yer aldığı Bilecik - Bozüyük’te tüm AR-GE ekiplerini buluşturan inovasyon merkezini kurdu. Merkezin ana hedefi, mimar ve tasarımcıların yaratıcılığını sınırlamadan, “hayal edilen” ürünlerin gerçeğe dönüştürülmesine ortam sağlamak. Dünyadaki gelişmeleri ve kurum içi önerileri takip ederek inovatif fikirleri zenginleştirmeyi ve artırmayı hedefleyen Merkezde, Grubun tüm markalarının rekabet gücünü artıracak yeni ürün, malzeme, süreç ve teknolojiler araştırılıp hayata geçiriliyor. Nano teknoloji, elektronik, su ve enerji, sensör teknolojisi, akustik, ergonomi ve kompozit malzemeler gibi alanlar inceleniyor.


Geri Dön