23 / 04 / 2024

Automall, açılış için gün sayıyor!

Automall, açılış için gün sayıyor!

Galerilerin yüzde 90'ının satıldığı otomobil alışveriş merkezi Automall, açılış için gün sayıyor



Hürriyet Pazarlama Genel Müdür Vekili Rıza Koçyiğit, Automall Projesi'ndeki gelişmeleri projedeki galeri sahipleriyle değerlendirmek amacıyla Holiday Inn Oteli'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Automall Projesi'nde 379 adet oto galerisinin olduğunu anımsattı. Koçyiğit, "Automall'daki galerilerin yüzde 90'ı satıldı ve maliklerine teslim edildi. İç dekorasyonu tamamlanan galeriler, faaliyete hazır" dedi.

Automall'ın, 46 dönüm arazide yaklaşık 86 bin metrekare kapalı alan üzerinde 662 adet bağımsız bölümden oluştuğunu anlatan Koçyiğit, yapımına 2007 yılının haziran ayında başladıkları projede, faaliyete geçecekleri noktaya geldiklerini ifade etti. Koçyiğit, projenin inşaatının tamamlandığını ve yönetim için Yödaş Yönetim Danışmanlık şirketi ile anlaştıklarını, ancak bundan sonra da hem kendilerinin hem de mülk sahiplerinin üzerlerine düşen görevler olduğunu vurgulayarak, "Galerilerin şehir dışına çıkarılması genelgesinin uygulamaya girdiği dönemde Automall'daki kurulu düzen, sizlere önemli bir rekabet avantajı sağlayacaktır. Automall'daki mülk sahiplerinin bir an önce yerini almasını bekliyoruz. Burası artık sizin yeriniz. Malınıza sahip çıkın" diye konuştu. Projedeki Mall City Residance'dan daireler, satış öncesi ve sonrası servis alanları, ekspertiz, trafik müşaviri, noter, banka ve sigorta acentesi olarak kullanılacak ofislerin satışına da devam edildiğini belirten Koçyiğit, açılış için buraların da dolmasını beklediklerini söyledi.

"DOLULUK ORANI YÜZDE 15 SEVİYELERİNDE"
Automall Satış ve Pazarlama Müdürü Kayhan Baykal da projedeki galerilerin yüzde 90'ının satılmasına rağmen doluluk oranının yüzde 15 seviyelerinde olduğunu, ancak kısa zaman içerisinde bu oranın artacağını ifade etti. Projede, 221 adet residance dairenin de bulunduğunu dile getiren Baykal, bu dairelerin de yüzde 60'ının satıldığını ve teslimatını 1 Eylül'de yapacaklarını söyledi.

Baykal, projede, kalan galerilerin 250 bin ile 450 bin dolar, servis dükkanlarının 180 bin ile 410 bin dolar, ofislerin 150 bin ile 160 bin dolar, residanceların ise 80 bin ile 115 bin dolar arasında fiyatlarla satışına devam edildiğini bildirdi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Galerilerinin yüzde 90'ı satılan Automall açılışa gün sayıyor

46 dönüm arazide yaklaşık 86 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu otomobil alışveriş merkezi Automall'da iç dekorasyonu tamamlanan galeriler faaliyete hazır.
 
Galerilerin yüzde 90'ının satıldığı otomobil alışveriş merkezi Automall, açılış için gün sayıyor. Hürriyet Pazarlama Genel Müdür Vekili Rıza Koçyiğit, Automall Projesi'ndeki gelişmeleri, projedeki galeri sahipleriyle değerlendirmek amacıyla Holiday Inn Oteli'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Automall Projesi'nde 379 adet oto galerisinin olduğunu anımsattı.
Koçyiğit, "Automall'daki galerilerin yüzde 90'ı satıldı ve maliklerine teslim edildi. İç dekorasyonu tamamlanan galeriler faaliyete hazır" dedi.
Automall'ın, 46 dönüm arazide yaklaşık 86 bin metrekare kapalı alan üzerinde 662 adet bağımsız bölümden oluştuğunu anlatan Koçyiğit, yapımına 2007 Haziran ayında başladıkları projede, faaliyete geçecekleri noktaya geldiklerini ifade etti.
Koçyiğit, projenin inşaatının tamamlandığını ve yönetim için Yödaş Yönetim Danışmanlık şirketiyle anlaştıklarını, ancak bundan sonra da hem kendilerinin hem mülk sahiplerinin üzerlerine düşen görevler olduğunu vurgulayarak, "Galerilerin şehir dışına çıkarılması genelgesinin uygulamaya girdiği dönemde Automall'daki kurulu düzen, sizlere önemli bir rekabet avantajı sağlayacaktır. Automall'daki mülk sahiplerinin bir an önce yerini almasını bekliyoruz. Burası artık sizin yeriniz. Malınıza sahip çıkın" diye konuştu.
Projedeki Mall City Residance'dan daireler, satış öncesi ve sonrası servis alanları, ekspertiz, trafik müşaviri, noter, banka ve sigorta acentesi olarak kullanılacak ofislerin satışına da devam edildiğini belirten Koçyiğit, açılış için buraların da dolmasını beklediklerini söyledi.
 
Doluluk oranı yüzde 15
Automall Satış ve Pazarlama Müdürü Kayhan Baykal da projedeki galerilerin yüzde 90'ının satılmasına rağmen doluluk oranının yüzde 15 seviyelerinde olduğunu, ancak kısa zaman içinde bu oranın artacağını ifade etti.
Projede, 221 adet rezidans dairenin de bulunduğunu dile getiren Baykal, bu dairelerin de yüzde 60'ının satıldığını ve teslimatını 1 Eylül'de yapacaklarını söyledi.
Baykal, projede, kalan galerilerin 250 bin ile 450 bin dolar, servis dükkânlarının 180 bin ile 410 bin dolar, ofislerin 150 bin ile 160 bin dolar, rezidansların ise 80 bin ile 115 bin dolar arasında fiyatlarla satışına devam edildiğini ifade etti.
Referans


Geri Dön