19 / 03 / 2024

Avangart İstanbul satışta! Metrekare fiyatı 7 bin 142 TL!

Avangart İstanbul satışta! Metrekare fiyatı 7 bin 142 TL!

Firma: Gül Proje

Proje: Avangart İstanbul

Gül Proje'nin yeni projesi Avangart İstanbul'u Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Seyrantepe’de inşa ediyor. Projedeki dairelerin metrekare fiyatı peşin alımlarda 7 bin 142 TL’den başlıyor.



Sektöre öncülük eden ve geliştirdiği prestijli projelerle ev sahibi olmayı kolaylaştıran  Gül Proje  Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın değerli lokasyonu Seyrantepe’de yeni projesi ‘Avangart İstanbul’u hayata geçiriyor. Lansman öncesi konut sahibi olmayı kolay hale getiren ‘Avangart İstanbul’da, metrekare fiyatları peşin alımlarda 7 bin 142 TL’den başlıyor.


‘Yarını bugünden inşa etme’ vizyonuyla yola çıkan ‘Gül Proje’ şimdi de Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın değerli bölgelerinden Seyrantepe’de projelendirdiği yeni projesi ‘Avangart İstanbul’a imza atıyor. 


Hayata geçirdiği avantajlı kampanyalar ile satış rekorları kıran Gül Proje, Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirdiği ‘Avangart İstanbul’da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa başladı. Fatih Sultan Mehmet Köpüsü’ne birkaç dakika mesafede ve TT Arena gibi birçok önemli yatırıma komşu olarak konumlanan ‘Avangart İstanbul’, bulunduğu lokasyona rağmen inanılmaz fiyat fırsatıyla yatırımcılara sunuluyor. ‘Avangart İstanbul’da peşin alımlarda metrekare fiyatları 7 bin 142 TL’den başlıyor.

30 ay sonra teslim edilecek

Gül Proje’nin TT Arena’ya komşu yeni projesiyle ilgili bilgi veren Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, “Lokasyonu itibariyle dikkatleri çeken  Avangart İstanbul  projemizde lansman öncesinde avantajlı fiyatlar ile ön satışlara başladık. Emlak Konut GYO öncülüğünde başlayan Cumhuriyet tarihinde bir ilk olarak uygulanan 60 ay sıfır vade ve yüzde 5 peşinat ile 240 ay vadeli konut kampanyası Avangart İstanbul projemizde de geçerli. Konut alımını kolaylaştıran bu tarihi kampanyadan faydalanarak projemizden fiyatlarımız yükselmeden konut sahibi olabilirsiniz. 


Peşin alımlarda dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 142 liradan başlıyor, daireler 354 bin 450 TL’den satışa sunuluyor. Ulaşım ağlarının kesişim noktasında yer alan projemizle lüks ve konforlu hayatın kapılarını aralıyoruz” dedi. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesinin planlandığı ‘Avangart İstanbul’, geniş sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor.  


Web: http://gulproje.com.tr/


Haber Habertürk'ta şöyle yer aldı


Gül Proje, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Seyrantepe'de yeni projesi Avangart İstanbul'u hayata geçiriyor. Emlak Konut'un başlattığı, 60 ay sıfır vade ve yüzde 5 peşinat ile 240 ay vadeli konut kampanyasına dahil olan projede, peşin alımlarda dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 142 liradan başlıyor. Daireler ise 354 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Habertürk



Haber  Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gül Proje, Avangart İstanbul'da lansman öncesi indirimli satışlara başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne birkaç dakika mesafede komşu konumda olan Avangart İstanbul'da peşin alanlarda metrekare fiyatı 7 bin 142 liradan başlıyor. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Projemizde avantajlı fiyatlarla ön satışlara başladık. 60 ay sıfir vade ve yüzde 5 peşinat ile 240 ay vadeli konut kampanyası Avangart İstanbul'da da geçerli. Konut atımını kolaylaştıran bu tarihi kampanyadan faydalanarak projemizden fiyatlarımız yükselmeden konut sahibi olabilirsiniz. Peşin alanlarda dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 142 liradan başlıyor, daireler 354 bin 450 TL'den satışa sunuluyor" dedi. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesinin planlandığı 'Avangart İstanbul', geniş sosyal donatılanyla da dikkat çekiyor.



Karar


projeye sor



Geri Dön