28 / 03 / 2024

Avcılar İnşaat Bayraklı'da 38 katlı gökdelen projesine başlıyor!

Avcılar İnşaat Bayraklı'da 38 katlı gökdelen projesine başlıyor!

İzmir' de özellikle Bayraklı ve Bornova ' da hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Avcılar İnşaat, Bayraklı' da 2015 yılında inşaatına başlayacağı projenin zemin etütlerini tamamladı...



Avcılar İnşaat, İzmir'in gökdelenler bölgesi olarak gelişen Bayraklı'da 38 katlı gökdelen projesine başlıyor. İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Avcılar İnşaat, Bayraklı'da 2015 yılında inşaatına başlayacağı projenin zemin etütlerini tamamladı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Projeyi 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi. Avcı, "Projemiz aynı bölgede yapımı başlayan diğer projelerden, yeşil alanının yoğunluğu ile ayrılıyor. Doğa ile iç içe olacak proje, modern şehir yaşamı ile iş hayatını birleştirece, akıllı binave temiz enerji sistemleri gibi özelliklere sahip olacak" dedi. Avcılar İnşaat'ın son 5 yılda İzmir'de milyon dolarlık yatırımlar gerçekleştirdiğini kaydeden Avcı, doğru proje, doğru konum, kalite ve uygun fiyat dengesinin bu başarıyı getirdiğini söyledi. 


Avcı, eski kent merkezindeki iş ve ticaret yoğunluğunun Bayraklı'ya kayacağını belirterek, şunları söyledi: "Sadece bu arsanın değil, Bayraklı Altınyol girişinden Turan'a kadar olan bölgenin de iki ri'ıfrurcrrtR vırrtırs' »Hurtİ ifffrrry hat veya 3 hat olacak şekilde tekrar planlanması gerekiyor. Oradaki arazilerin inşaat yoğunlukları değiştirilmeden kat yükseklikleri artırüıp, yeşil bir Bayraklı oluşturulmalıdır" diye konuştu. Avcı, "  İzmir  Adliyesi çevresinde 2 ay içinde Avcılar Office Bayraklı projesine başlıyoruz. Proje 7 ayda teslim edilecek. Yaşar Üniversitesi ile Şifa Üniversitesi yanında hayata geçirilecek Bornova Cadde projesi, teras koııseptine sahip 300 daireden oluşacak. Projeye 3 ay sonra başlanacak, 14 ayda teslim edilecek" şeklinde konuştu. 


Dünya 




Geri Dön