24 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat'tan 420 milyon dolarlık yatırım hamlesi!

Avcılar İnşaat'tan 420 milyon dolarlık yatırım hamlesi!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, bu yıl hayata geçirilecek projelerden bahsetti. Avcı, yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını söyledi.



Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 2017'de sektör genelinde gerçekleştirilecek yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını ifade etti. Avcı, siyasi ve ekonomik istikrarla doğru orantılı olarak. Avcılar İnşaat'ın da müthiş bir ivme yakalayacağının altını çizdi. Mayıs 2017'de Effect projesinde yaşamın başlayacağını hatırlatan Avcı, proje içinde yer alan Çarşı hakkında ise şu değerlendirmelerde bulundu: "Bu projemizde yer alan açık çarşımıza gelen aşırı taleplerin, bizi firma seçiminde zorladığını belirtmeliyim. Bu talepleri, anlaşmak üzere olduğumuz profesyonel AVM danışmalık firmasıyla değerlendirerek çarşımızın Bornova FORUM'a alternatif olarak yer almasını sağlayacağız." 


2016'da yüzde 30 büyüdü

Avcılar İnşaat'ın yeni hedeflerinden de bahseden İdris Avcı, şöyle devam etti: "20 bin metrekarelik bir alana kurulu olan Avcılar Effect projemizin 2'nci etabına başlıyoruz. Yine bu yıl içerisinde 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip üç projemizi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz. Mevcut projelerimizle yarattığımız 1.100 kişilik istihdamı 2.500'lere kadar çıkarmayı hedeflemekteyiz. Bu yıl 1.200 konut ve iş yerinde yaşamın başlamasını sağlayacağız. Geçen yıl yüzde 30'luk büyümemizi doğru alanlara doğru yatırımlar yaparak başardık. 2017 yılı büyüme oranımızda aynı istikrarı devam ettirerek 420 milyon dolarlık bir yatırım hedefliyoruz." 



www.avcilarinsaat.com.tr



Hürriyet Ege Ek


Geri Dön