28 / 03 / 2024

Avcılar Ispartakule Emlak Konut kura çekimi!

Avcılar Ispartakule Emlak Konut kura çekimi!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Avcılar Ispartakule Emlak Konut kura çekimi kapsamında 3 farklı kategoride 1.500 konut satışa sunuluyor. Başvuruların 3 Temmuz'da sona ereceği projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.



Avcılar Ispartakule Emlak Konut kura çekimi başvuruları için www.emlakkonut.com.tr web sitesi üzerinden başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilecek  Ispartakule Evleri  konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Ispartakule Konutları İstanbul Avcılar'da yükselecek. Teslimlerin sözleşme imzalama döneminden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği projede taksit ödemeleri teslimden sonra başlayacak.


Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 adet daire kura yöntemiyle alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Projede başvuru ücreti Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş.nin şubeleri tarafından kabul ediliyor. 


Başvuru süresi 3 Temmuz'a kadar devam edecek olan Avcılar Ispartakule Emlak Konut kura çekimi 12 Temmuz'da yapılacak. Proje toplamda 1.849 tane konut ve 33 tane ticari üniteden meydana geliyor. 


Ispartakule Avcılar Konutları başvuru bedelleri!

Alt gelir grubu başvuru bedeli bin TL, 

Orta gelir grubu başvuru bedeli 5 bin TL.


Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatları!

87,22 - 104,29 metrekarelik 1+1 evler 248 bin TL ile 295 bin TL,

119,59 - 157,6 metrekarelik 2+1 evler 289 bin TL ile 439 bin TL,

149,4 - 205,6 metrekarelik 3+1 evler 349 bin TL ile 595 bin TL,

207,51 - 221,14 metrekarelik 4+1 evler 459 bin TL ile 589 bin TL arasında değişiyor.


Alt gelir grubu başvuru koşulları!

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

4-)  Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

5-)  Konut satın almak için başvuruda bulunanların İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

6-)  Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


Orta gelir grubu başvuru koşulları!

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir.

4-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.


Özel durum grubu başvuru koşulları!

1-) Özel durumdan sadece, Şehit eşleri ve yetimleri, Gaziler ve Engelliler (engellilik oranı en az %70 olmalıdır.) başvuru yapabilirler.

2-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

3-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

4-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

5-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

6-) Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


22 soruda Emlak Konut Ispartakule Evleri!


Satış duyurusu için tıklayın


Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön