19 / 04 / 2024

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yakut ve Uğur Akçakoç ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Yakut ve Uğur Akçakoç ortaklığında kuruldu. 


Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Üniversite Mah.Çınar Sok. No.1/3 Avcılar 



Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ,Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede, Avcılar Konak Gayrimenkul Kimin


Geri Dön