18 / 04 / 2024

Avcılar Tahtakale Mahallesi Parkı cuma günü açılıyor!

Avcılar Tahtakale Mahallesi Parkı cuma günü açılıyor!

Her mahalleye park uygulamasında bir proje daha tamamlandı



Avcılar, Tahtakale Mahallesi Park ve Ek Hizmet Binası cuma günü açılıyor. Park Avrupa standartlarına göre yapıldı

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci´nin bir hayali daha gerçek oldu. Tahtakale Mahallesi Parkı´nda son aşamaya gelindi. Park cuma günü halkın hizmetine açılacak.19 bin 600 metrekarelik bir alanı kapsayan Tahtakale Mahallesi Park´ında, spor merkezleri, belediye ek hizmet binaları, kademeli oturma alanı, kafeterya, koşu ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra çocuk oyun alanları yer alıyor.

NE ARARSAN VAR

Projesi 3 ayda çizilen Tahtakale Parkı´nda mini futbol sahasından, basketbol ve voleybol sahasına, tenis ve mini golf sahasından kay kay pistine, pergolalardan çocuk oyun alanına kadar yediden yetmişe her yaşta vatandaşın kullanacağı tesisler yer alıyor. Tesisler içinde yer alan belediye ek hizmet binalarında ise sağlık ocağı, muhtarlık, fatura ödeme birimleri de olacak. Tesislerde vatandaş tüm işlemlerini kolaylıkla bir arada halledebilecekleri bir ortam yaratılmış olacak. 

Tahtakale´nin modern parkı

Yaklaşık 20 dönümlük bir alana yapılan Tahtakale Mahallesi Parkı´nda piknik alanı ve bitki labirentleri var. Vatandaşa parkta, egzersiz aletlerinden oturma gruplarına kadar herkesin faydalanacağı ve günün yorgunluğunu atacakları bir ortamda kafeleriyle ve teraslarıyla hoş sohbetlerini yapacakları ve dinlenecekleri bir alan yaratıldı.
Star


Geri Dön