29 / 03 / 2024

Avcılar Toya Vista Ağustos 2014'te teslim! Yüzde 5 peşinat!

Avcılar Toya Vista Ağustos 2014'te teslim! Yüzde 5 peşinat!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’ ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, Ağustos 2014’ te kapılarını huzurlu bir yaşama açıyor...



Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista, modern mimari yapısı, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veren tasarımı, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarası ile benzersiz bir hayatın kapılarını aralıyor. Maksimum konforda, manzaradan ve gün ışığından en verimli yararlanılacak şekilde tasarlananan Toya Vista’da 99 m² ile 162 m² arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Toya Vista’daki dairelerin  iç kapıları ve mutfak dolaplarında lake kaplama tercih edilirken banyo ve mutfakta birinci sınıf  seramik kaplama kullanılıyor. Projede yaşam Ağustos 2014’te başlıyor.

Ödeme kolaylığı sağlayan kampanya devam ediyor

Toya Yapı’nın ev sahibi olmak isteyenlere %5 peşinat ve 120 aya kadar taksitli ödeme kolaylığı sunduğu Toya Vista’da; sadece %5 peşinatla 12 ay taksit erteleme imkanı veya ilk 12 ay 900 TL’den başlayan taksitli ödeme seçeneği ile daire sahibi olmak kolaylaşıyor. 

Deniz manzarasına karşı spor yapın

Toya Vista’nın 15’inci katında konumlandırılan sosyal tesislerde deniz ve göl manzarası ayaklarınızın altına seriliyor. Sağlıklı bir yaşamın sürekliliği için fitness center,  buhar banyoları ve açık havuz gibi sosyal tesislerin yer aldığı  Toya Vista’da yaklaşık 3 bin metrekare yeşil alan yer alıyor.  Toya Vista sakinleri, kafeterya, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanlarıyla yaşama alanlarından uzaklaşmadan hoşça vakit geçirme imkanına sahip oluyor.

Ulaşım kolaylığı

E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede bulunuyor.  Toya Vista  sakinleri günümüzün en büyük problemi ulaşım sorununu yaşamıyor. 


Toya Vista Satış Ofisi: 0212 590 90 06 

Web: www.toyavista.com


projeye sor



Geri Dön