26 / 04 / 2024

Avcılar'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Avcılar'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Taşkale, Avcılar'ın turizm yatırımı için çok uygun olduğunu belirtti.



Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Avcılar'ın cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Taşkale, “Avcılar turizm yatırımı için çok uygun bir ilçe. Bir tarafı deniz, bir tarafı göl... Doğal ve tarihi güzellikleri çok fazla. Gelecek vaat eden bir ilçe. Bu nedenle Avcılar'ı tercih ettik” diye konuştu.


Uzun yıllardır Fransa'da yaşayan ve burada birçok prestijli projeleri hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da beş yıldızlı otel yapmak için kolları sıvadı. Avcılar'ın son yıllarda cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Taşkale Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Taşkale, İstanbul'da yatırım için Avcılar'ı tercih ettiklerini söyledi. 


Otel açığını kapatacağız

Avcılar'a beş yıldızlı bir otel yapmak istediklerini ifade eden Taşkale, “Avcılar turizm yatırımı için çok uygun bir ilçe. Bir tarafı deniz, bir tarafı göl... Doğal ve tarihi güzellikleri çok fazla. Bunun yanı sıra Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, ilçede başarılı işlere imza atıyor. Gelecek vaat eden bir ilçe. Bu nedenle Avcılar'ı tercih ettik” diye konuştu. Türkiye'nin farklı yerlerinde de yatırımları bulunduğunu söyleyen Tahsin Taşkale, “8 yıldır Avcılar'a her yaz geliyorum. Avcılar’ın 10 mahallesini de iyi biliyorum çokta gezdim. Avcılar'ı çok beğeniyorum ama turizm konaklama ile ilgili bir eksiklik olduğumu gözlemledik. Bu açığı kapatmak istedik ve ilk etapta bir beş yıldızlı otel yapmayı düşündük. Ekibimiz uygun bir arazi bulmak için çalışıyor. Bulduğumuz zaman çalışmalara da başlayacağız” dedi.


Toprak'ı ziyaret edecek

Önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi de ziyaret edeceğini belirten Taşkale, “Belediye Başkanı Benli'nin çalışmalarını başarılı buluyorum. Ziyaretimizde de projemiz hakkında bilgi vereceğiz. Böyle bir yatırım ile Avcılar'ın marka ilçe olması yolunda katkı sunacağımızı düşünüyoruz. Hem de ekonomiye katkımız olacaktır” ifadesini kullandı. 


Gazete İstanbul


Geri Dön