28 / 03 / 2024

Avlu Kurtköy projesi satışa çıktı! İşte fiyatlar...

Avlu Kurtköy projesi satışa çıktı! İşte fiyatlar...

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı’nın yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy projesi satışa çıktı. Proje, 132 konut ve 1 ticari birimden oluşuoyr.



Kurtköy Bakü Caddesi’nde ortaklığa ait arsada yükselen ve yatırım değeri 45 milyon lira olan Avlu Kurtköy’e yüzde 20 ön talep toplandı.


Ortaklık, 132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık 2014’te başlayacak. Proje, 7200 metrekare arsa alanı üzerinde 19 bin metrekare inşaat, 450 metrekare sosyal tesis, 3000 metrekare yeşil alan ve 1300 metrekare ticari alana  sahip.


Avlu konseptiyle tasarlanan projeyle ilgili bilgi veren Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, tek blok görüntüsüyle ortak alana bakan 5 katlı projeyi 2016 sonunda teslim edeceklerini söyledi. Maraşlı, “Projenin yükseldiği arsa bize ait olduğu için cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuyoruz. Fiyatlarımız 189 bin liradan başlayarak 494 bin liraya kadar yükseliyor. Konut alıcılarına yüzde 10 peşinat ya da 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuyoruz” diye konuştu.


Yüzde 25 fiyat avantajı


Bu projelerinde tapu teslimini hemen yapacaklarını belirten Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ise ortaklığa ait bir arsada yükselen Avlu Kurtköy’ün, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajı olduğunu söyledi.


Ortaklığın hedefindeki yeni projelerden de bahseden Demirbaş, “Orta vadede Ataşehir ve Kurtköy bölgelerinde proje geliştirmeyi hedefliyoruz. Ataşehir’deki ticari arsamız için teklif topluyoruz. Kurtköy’de de çeşitli projeler için görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.


Milliyet




 



Geri Dön