18 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Avlu Kurtköy projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Yatırım değeri 45 milyon TL olan projede, 132 konut ve 1 ticari birim bulunuyor...



İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Yatırım değeri 45 milyon TL olan projede, 132 konut ve 1 ticari birim bulunuyor. Satış öncesinde yüzde 20 ön talep toplanırken, projenin inşaatına Aralık 2014'te başlanacak. 


Avlu konseptiyle tasarlanan projeyle ilgili bilgi veren Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, 5 katlı projeyi 2016 sonunda teslim edeceklerini söyledi. Fiyat politikası hakkında da konuşan Maraşlı, "Konutlarımızın fiyatı 189 bin TL'den başlıyor. 


Projenin yüzde 50'sini bu fiyatlar üzerinden satacağız. Konut alıcılarına yüzde 10 peşinat ya da 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuyoruz" diye konuştu. 


Tapu teslimini hemen yapacaklarını belirten Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ise ortaklığa ait arsada yükselen Avlıı Kurtköy'ün, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajıyla ön plana çıktığını sözlerine ekledi. 


Ticari Hayat 


Geri Dön