19 / 04 / 2024

AVM mağazaları ödüllerine kavuştu!

AVM mağazaları ödüllerine kavuştu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve CFK işbirliği ile gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, tüketicinin AVM'lerde en beğendiği ve tercih ettiği perakende markaları, düzenlenen özel bir törenle sahiplerini buldu.



AYD tarafından bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen ' 1 Numaralı Markalar-2014' ödül töreni markaların yönetim kurulu üyelerini , üst düzey marka yöneticilerini, alışveriş merkezleri yatırımcılarını, yöneticilerini ve sektörün diğer iş ortaklarını bir araya getirdi. 


Tüketiciler oy verdi! 

AYD Başkanı Hulusi Belgü "Bu yıl 6'ncısı düzenlenen '1 Numaralı Markalar2014' ödüllerinin bir jürisi yok. Bu gece açıklanacak her ödül alışveriş merkezlerinde alışveriş yapan tüketicinin en beğendiği markalara verdiği oylarla belirlendi. Bu da ödüllerimizi çok daha önemli bir yere taşıyor. Bizler de tüketicilerin tercih ettiği ve ödüllendirdiği bu markaları çok önemsiyoruz.Türkiye'de başarılara imza atmış markaların aynı başarıyı yurt dışında da gösteriyor olmalarıyla da ayrıca gurur duyuyoruz" dedi. Gecede öncelikle tüketicilerin en beğendikleri 3 markaya, ardından da her kategorinin birincisine ödülleri takdim edüdi. Bu yıl ilk kez verilen 'En Beğenilen Marka Yüzü' ödülünün sahibi ise Mavi oldu. Mavi adına ödülü Mavi Yönetim Kumlu Başkanı Cüneyt Yavuz ve markanın yüzü Serenay Sarıkaya aldı. 

Star


Geri Dön