23 / 04 / 2024

AVM Yatırımları Konferansı 6 Mart'ta düzenlenecek!

AVM Yatırımları Konferansı 6 Mart'ta düzenlenecek!

Organize perakende ve AVM sektörüne yol gösteren, sektörün sorumlu lider kuruluşu AYD – Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen VI. AVM Yatırımları Konferansı bu yıl 6 Mart 2014’te Swissotel İstanbul’da gerçekleştirilecek...



AYD - Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen konferans ile ilgili olarak    AYD Başkanı Hulusi Belgü: “Gelenekselleşen ve altıncı yılına giren konferansımız düzenlendiği ilk yıldan itibaren olduğu gibi bu yıl da yol gösterici içeriğinin yanı sıra geniş network ve işbirliği olanakları sunuyor. Her zaman olduğu gibi özellikle organize perakende ve AVM sektörünün ülkemize, bölgeye ve sektöre katkılarını güçlü bir şekilde vurgulayacak olan VI. AVM Yatırımları Konferansı, alışveriş merkezleri, organize perakende sektörü ve sektörel çözüm ortakları için önemli katkılar sağlamaktadır.” diyor.


Açılış konuşmalarını takiben düzenlenecek 2 ana oturum ve 4 keynote konuşmacı ile çözüm odaklı bir konferans gerçekleşecek.


6.sı düzenlenecek olan ve artık gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı, sektörün ihtiyaç ve sorularına sürdürülebilir çözüm odaklı cevaplar vermek üzere bu yıl bir ilki gerçekleştirecek. Konferansın oturumları AVM ve perakende sektörünün ortak konularını interaktif şekilde tartışmaya açılacak. Örneğin; ortak giderler, AVM sayıları, marka azlığı gibi konular sektörün bütün temsilcileri tarafından masaya yatırılacak ve sürdürülebilir çözümler araştırılacak. 


Sektörün deneyimli isimlerinden AYD Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Yurdum’un çapraz sorularıyla yönlendireceği oturumda AVM ve perakende sektörü bir araya gelerek ortak sorunlarına çözüm yolu arıyacaklar . "Kıyasıya tartışma" adlı bu oturumda ayrıca Özlenir Giyim Yönetim Kurulu Başkanı ve TMD Başkanı Tahsin Özlenir ve Bayraktar Gayrimenkul Genel Müdürü ve AYD Yönetim Kurulu Üyesi Osman İllez yer alacak.


Sektörün duayen ismi AYD Kurucu Başkanı Hakan Kodal ’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek oturumda ise AVM sektörünün önde gelen konuşmacıları, salondaki sektör temsilcilerinin de katılımıyla kendi sorunlarına ve çözümlerine odaklanacak. Çalkantılı yeni dönem, AVM’leri nasıl etkileyecek; sektör, insan kaynağı sorununu nasıl çözecek; yeni yasal düzenlemeler; yol gösterecek benchmark göstergeleri neler; AVM’ler arasında farklılık nasıl sağlanacak gibi sektörün uzun zamandır çözüm aradığı konular enine boyuna tartışılacak.


Keynote Konuşmacılar


Ertuğrul Özkök – Dünya Editörler Forumu Yönetim Kurulu Üyesi, Hürriyet Gazetesi  Köşe Yazarı

20 yıl Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapan ve hâlen Doğan Yayın Holding yönetim kurulu üyesi ve yürütme komitesi başkan yardımcısı olan Özkök gazeteci-akademisyen olan Ertuğrul Özkök, “Kardeşim Ne Hakkınız Var?” diye soracak.

 

Freek Vermeulen – London Business School Öğretim Üyesi, Yazar

“Yönetim ve Pazarlamada Miyopluk” üzerine konuşacak olan Freek Vermeulen, London Business School’da öğretim üyesi ve “İş Dünyasında Gerçekte Neler Oluyor?” kitabının yazarı. Yönetim ve pazarlamada şehir efsanelerini yıkan otorite olarak tanınan Vermeulen, sorgulamadan yapageldiğimiz çoğu uygulamanın ve tekniğin neden gereksiz olduğunu, araştırma sonuçları ve eğlenceli örneklerle çarpıcı şekilde anlatacak.


Julian Treasure – The Sound Agency Başkanı, Ses ve İletişim Uzmanı, Yazar

İş yaşamının ses dâhisi, kuruluşlara kendileri için “doğru sesi” bulmalarının yolunu gösteriyor. Satışları ve müşteri mutluluğunu artırmanın en önemli araçlarından birinin ses tasarımı olduğunu söyleyen Treasure, alışveriş merkezlerinde ve diğer mekânlarda yaptığı örnek çalışmaları ve alınan olumlu sonuçları anlatıyor.


Treasure, doğru bir “ses ortamı” yaratmanın marka algısını, satın alma olasılığını, müşterilerin markayla iletişim kurma arzusunu nasıl etkilediğini anlatacak. Böylece AVM sektörünün önde gelen temsilcilerine iyi göründüğü kadar kulağa da iyi gelen, amacına uygun, yaşam kalitemizi yükselten, sağlığımızı, sosyal davranışlarımız ve verimliliğimizi artıran mekânlar  tasarlamaları için yol gösterecek.


Geoff Morrison – Concept i Kurucu - CEO

Bangkok,Şanghay ve İstanbul ofisleriyle tüm dünyada ödüllü projelere imza atan Concept i kurucusu Morrison, “AVM’yi yenilemek: Ne Zaman? Nasıl? Ne Kadar Yatırımla” başlıklı konuşmasında  AVM’lerde yenileme konusunu, AVM’lerin bugünün dinamik perakende dünyasında çekiciliğini,başarısını ve farkındalığını nasıl sürdüreceğini ele alacak







Geri Dön