23 / 04 / 2024

AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor!

AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor!

AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor. Durgun bir sezon geçiren AVM’lere yılbaşı coşkusu... Perakendeciler indirimlerle satış hacmini artırırken AVM’ler de alışveriş yapana çekilişle ev, araba hediye ediyor.




Yeni yıl alışverişleri perakendecinin yüzünü güldürdü. İndirim kampanyalarıyla satışlarını yüzde 20 artıran perakendecilere bir destek de alışveriş merkezlerinden geldi. Yeni yıl öncesi kırmızıya bürünen AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor. Yılbaşında cazip kampanyalardan biri Profilo Alışveriş Merkezi’nden geldi. Merkez, PAMCard’la yapılan her 50 TL’lik alışverişte Renault Yeni Clio Sport Tourer kazanma şansı sunuyor.  


AVM'LERE BU AY MÜŞTERİ AKINI


Ataşehir’de bulunan Palladium AVM de toplamda 125 TL ve katları alışveriş yapanlara Mercedes E 180 kazanma şansı sunuyor. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi 100 TL ve üzeri alışveriş yapan 3 kişiye 3 adet Fiat 500 L kazandırıyor. 

Ankara’da yer alan Taurus AVM’de çıta daha da yükseldi. AVM yönetimi, yeni yılda konut hediye etme kararı aldı. Forum İstanbul AVM, bu ay 2.5 milyon ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Olivium Outlet Center ise, aralık ayında 1 milyonun üzerinde kişiyi ağırlamayı planlıyor. AVM içine yılbaşı pazarı kuran Airport da, ziyaretçi sayısını yüzde 18 artırdı. Airport ayrıca, 150 bin TL’ye dış cephesini de yılbaşına hazırladı. 


SATIŞLARA %2O YILBAŞI DOPİNGİ


YILBAŞI nedeniyle satışlarda yüzde 20 artış beklendiğini kaydeden Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Vahap Küçük,  “88 milyar dolar cirolu perakende sektörü özel günlerde ciddi hareketleniyor. Yılbaşında geçen yıl 1.4 milyar TL’lik kredi kartlı satış yapıldı. Bu yıl yüzde 15 artabilir” dedi.


Akşam


Geri Dön