28 / 03 / 2024

AVM'ler Sir Winston'ı İstanbul'a çağırıyor!

AVM'ler Sir Winston'ı İstanbul'a çağırıyor!

Kütaş Group'a ait Sir Winston House markasının Türkiye isim haklarını İzmirli girişimci Hulusi Berik aldı



Başta İstanbul, İzmir, Mersin ve Antalya olmak üzere 14 şubesi bulunan Sir Winston House'u alan Berik, bundan bir yıl önce zincirin bir halkasına dahil olmasının, girişime fırsat olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
"Bir yıl önce İzmir'de Yaşar Üniversitesi'nin içinde bayilik alarak başlamıştım. Bu girişim, markaya yatırım yapmamı sağladı. Türkiye'de çok sayıda kafe'ler açılmış olsa da Türk insanın midesi yüzde 98 çay. Yani neredeyse tamamı sabah güne çay içerek başlıyor. Milli içeceğimiz diyebiliriz. Bu da bu çayevine yatırım yapmama en büyük neden."  

AVM'ler İstanbul'a bekliyor
Türkiye çapında büyümeyi sürdüreceklerini ifade eden Berik, belli başlı bütün illerde özellikle de İstanbul'da şube sayısını artırmayı hedeflediklerini kaydetti.
Berik şunları söyledi:
"İstanbul'daki bütün büyük alışveriş merkezlerinin, `Gelin, bize bir şube açın' şeklinde girişimleri var. Zincirdeki şube sayısını iki yıl içinde 20'ye çıkarmayı düşünüyoruz. Bursa, Antalya, Eskişehir, Adana,  Ankara  öncelik verdiğimiz yerler. Türk insanının çaysız yapamaması nedeniyle de çay ve çay trendlerini öne çıkartacağız. Herkes yatırımlarında kahveye ağırlık verirken biz çaya bu ağırlığı veriyoruz. Ayrıca kitabevi-kafe konseptini geliştireceğiz. Şenocak Kitabevleriyle açılan şubelerde ortak hareket edeceğiz. Bayilik için www.sirwinston.com.tr adresinden bilgi alınabilir."
Banu ŞEN/Milliyet


Geri Dön