20 / 04 / 2024

AVM'ler yeni yılda otomobil hediye ediyor!

AVM'ler yeni yılda otomobil hediye ediyor!

Alışveriş merkezleri kampanya ve çekilişlerle verecekleri son model otomobillerle satışlarını artırmayı amaçlıyor



Yeni yıla sayılı günler kala bir çok alışveriş merkezi, kampanya ve çekilişlerle verecekleri birbirinden konforlu son model otomobillerle satışlarını artırmayı amaçlıyor.

AVM'ler, 50, 75 ve 100 liralık alışverişler karşılığında müşterilerine aralarında Jaguar, BMW ve Mercedes'in de bulunduğu son model otomobiller vaat ediyor. AVM'lerin içinde özel olarak hazırlanan stantlarda sergilenen lüks otomobiller, bir çok kişinin hayallerini süslüyor.

Oran'da bulunan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Yeni Yıl Hediyeniz Panora'da" sloganıyla her 100 TL alışveriş karşılığında son model Auidi TT kazanma şansı sunuyor. Kampanya, 15 Kasım 2009-15 Şubat 2010 tarihleri arasında geçerli olacak.

Ankara Optimum Outlet ve Eğlence Merkezinden 6 Kasım-31 Aralık 2009 tarihleri arasında aynı gün içinde 75 lira ve üzeri alışveriş yapanlar da Ford C-MAX Trend kazanabilecek.

Cepa Alışveriş ve Yaşam Merkezi de yeni yılda 3 Chevrolet Cruze kazanma fırsatı sunuyor. Söz konusu AVM'den 2 Aralık 2009- 28 Şubat 2010 tarihleri arasında aynı gün içinde 50 liralık alışveriş yapan müşteriler, "Cepa Kart" ile çekilişe katılabilecek.

Yeni yılda müşterilerine son model otomobil kazanma imkanı sunan AVM'lerden biri de Antares Alışveriş Merkezi. Müşteriler, "Şans Yıldızınız Antares Karttan" sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında 2 Aralık 2009-16 Şubat 2010 tarihleri arasında Antares Kart ile her 50 liralık alışveriş karşılığında son model Mercedes C-180 K için çekilişe katılma şansı elde edecek.

Eskişehir yolu üzerinde bulunan Armada Alışveriş Merkezi ise müşterilerine son model Jaguar vaat ediyor. 26 Ekim 2009-28 Şubat 2010 tarihleri arasında sürecek kampanya ile toplamda her 100 lira ve katları tutarında yapılacak alışverişler karşılığında son model Jaguar XF 3.0 Diesel Luxury kazanma şansına sahip olunabilecek.

Ümitköy'de bu yıl açılan Gordion Alışveriş Merkezi'nde çekilişle verilecek otomobil ise 2010 model BMW. AVM'den 4 Aralık 2009-31 Ocak 2010 tarihleri arasında 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapanlar, alacakları katılım kuponu ile BMW x1 kazanma fırsatı elde edebilecek.

-180 BİN LİRALIK JAGUAR-
Armada Genel Müdürü Yıldır Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çekilişle verecekleri Jaguar marka otomobilin piyasa değerinin yaklaşık 180 bin lira olduğunu söyledi.

Bir çok AVM'nin bütçesine göre yılbaşı için çekilişle otomobil verdiğine işaret eden Ertem, "Bu konuda hızlı bir rekabet yaşanıyor ancak AVM'ler içinde en lüks otomobili biz veriyoruz" diye konuştu.

Ertem, Jaguar için yapılacak çekilişe yaklaşık 250 bin kişinin katılmasını beklediklerini kaydetti.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

AVM'lerden lüks otomobil
Birçok alışveriş merkezi de (AVM) 50, 75 ve 100 liralık alışverişlerde müşterilerine Jaguar, BMW ve Mercedes gibi son model otomobil kazanma fırsatı sunuyor. Kayseri Park Alışveriş Merkezi `Alışverişte tek adres, hediyesi Mercedes' sloganıyla özel yılbaşı kampanyasına başladı. 15 Mart 2010 kadar geçerli kampanyayla aynı gün içinde 110 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşteriler arasından bir kişi Mercedes C180K Luxury marka otomobilin sahibi olacak. Ankara'daki Panora Alışveriş Merkezi de, her 100 TL alışveriş karşılığında son model Auidi TT kazanma şansı sunuyor. Cepa Alışveriş ve Yaşam Merkezi de yeni yılda 3 Chevrolet Cruze kazanma fırsatı sunuyor. Eskişehir yolu üzerinde bulunan Armada Alışveriş Merkezi ise 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine son model Jaguar kazanma şansı veriyor.
Radikal


Geri Dön