25 / 04 / 2024

Avrasya Green'de metrekaresi 2 bin TL'ye!

Avrasya Green'de metrekaresi 2 bin TL'ye!

çekmeköy Reşadiye 'de yapımına başlanacak olan Avrasya Green projesi, hem şehir hayatının stresinden uzakta hem de şehrin yanı başında, doğayla iç içe yeni bir yaşam alanı sunuyor



İstanbul 'un yeni çekim merkezi çekmeköy 'ün Alemdağ-Reşadiye mevkiinde, yeşillikler içerisinde yeni bir proje yükselecek. Avrasya Green isimli konut projesi, villa tipi yerleşimin yoğunlukta bulunduğu bölgenin ilk site tarzı yapılaşması olacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle toplam 300 daireden oluşacak proje, 17 bin m2 alan üzerine inşa edilecek. Finansmanını Realty PlusTürkiye 'nin üstleneceği Avrasya Green 'de daireler, metrekaresi 2.000 TL 'den başlayan tanışma fiyatlarıyla satışa sunulacak.

çekmeköy Reşadiye 'de yapımına başlanacak olan Avrasya Green projesi, hem şehir hayatının stresinden uzakta hem de şehrin yanı başında, doğayla iç içe yeni bir yaşam alanı sunuyor. çoğunlukla müstakil villa tipi yapılaşmanın bulunduğu Reşadiye bölgesinin ilk site tipi konut projesi olacak Avrasya Green 'de, farklı tip ve büyüklüklerde toplam 300 daire, sosyal tesisler ile bir de AVM yer alacak.

Önümüzdeki ay içerisinde satışa sunacakları Avrasya Green hakkında bilgi veren Realty Plus Türkiye Proje Direktörü Ali Sesli, bulunduğu lokasyon ve sunduğu olanaklardan ötürü, Avrasya Green 'in hem oturum hem de yatırım için oldukça avantajlı bir proje olduğunu vurguladı. Realty Plus Türkiye olarak bu finansman kaynağını üstlendiklerini belirten Sesli; “Haziran 2013 'de teslimini planladığımız Avrasya Green 'de fiyatları da çok uygun tuttuk. Lansman fiyatı olarak dairelerin m2 birim fiyatını 2.000 – 2.500 TL aralığında belirledik. İçerisinde AVM 'sinden yüzme havuzuna ve spor salonlarına kadar tüm ihtiyaç duyulan tüm sosyal donatıları bulunduracak olan projemizde, 64 m2 büyüklüğünde 1+1 'ler, 98 m2 ve 110 m2 büyüklüklerinde 2+1 'ler ile 118 m2 ve 125 m2 büyüklüğünde 3+1 'ler yer alıyor. ” dedi.

(0216) 339 00 23


Geri Dön