19 / 04 / 2024

Avrasya Üniversitesi İç Mimari Proje sergisi Yomra'da açıldı!

Avrasya Üniversitesi İç Mimari Proje sergisi Yomra'da açıldı!

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü, Yomra Yerleşkesi sergi salonunda "İç Mimari Proje Sergisi" düzenledi.



Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü '"İç Mimari Proje Sergisi" düzenledi. Avrasya Üniversitesi Yomra Yerleşkesi sergi salonunda gerçekleşen etkinliğin açılış programına Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Askın Asan, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Emre Engin'in yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Mezun durumda olan öğrencilerin hazırladığı elli ayrı projenin sergilendiği etkinliğin açılış konuşmasını Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Emre Engin yaptı. 


Engin, mezunlarımız meslek hayatlarına başlamaları ile artık Türkiye'nin dört bir yanında bizleri temsil edecekler.Bugüne kadar eğitim hayatları boyunca onlar gayret gösterdiler, bizlerde üniversitemizin bizlere verdiği destekle onlara yardımcı olmaya çalıştık. Bu anlamda üniversitemiz yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu serginin amacı bizim için önemli çünkü bugüne kadar eğitim hayatları boyunca yapmış oldukları çalışmaları sizlerle paylaşıyoruz. Bugünkü serginin bir farklılığı da ilk mezunlarımızın 2012 yılından beri bütün yapmış oldukları çalışmaları derlemeye çalıştık, bu anlamda bizim açımızdan çok özel bir sergi. Burada iç mimari tasarım ürünleri olan öğrenci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Onların bizleri her yerde çok iyi temsil edeceklerini düşünüyorum, dedi. Avrasya Üniversitesi Yomra Yerleşkesi Sergi salonunda açılan "İç Mimari Proje Sergisi" bir hafta açık kalacak. 


Taka


Geri Dön