19 / 04 / 2024

Avrupa Evleri Atakent 3'te 269 bin TL'den başlıyor! Hemen teslim!

Avrupa Evleri Atakent 3'te 269 bin TL'den başlıyor! Hemen teslim!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Atakent 3

6 ay erken teslimle yaşamın başladığı Avrupa Konutları Atakent 3, sürdürülebilir yaşam alanlarıyla markalı konut projeleri arasında örnek niteliği kazandı. 165 dönümlük peyzaj alanına sahip proje, geniş sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor...




İnşa ettiği tüm Avrupa Konutları markalı projelerinde tatil köyü konforunda konut konseptini benimseyen Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 3’te de bu konseptini devam ettirdi. 165 bin metrekarenin peyzaja ayrıldığı proje, markalı konut projeleri arasında geniş sosyal yaşam alanlarıyla öne çıkıyor. Taksim meydanı büyüklüğündeki site meydanı, merkezde konumlandırılan tarihi Kayseri Saat Kulesi’nin bir benzeri ve göl kafe ile özgün bir yaşam alanı oluşturulan proje, ayrıcalıklarıyla Avrupa Konutları’nın kalitesini yansıtıyor.


Avrupa Evleri Atakent 3 te 269 bin TL den başlıyor! Hemen teslim!


Benzer Projelere Kıyasla Düşük Aidatlar


Yaşamın başlamasıyla birlikte Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklı avantajları da konut projelerine örnek olmaya başladı.


Projenin geniş sosyal yaşam alanları, site sakinlerine aidatlarla yük olmaması için sürdürülebilir nitelikte tasarlandı. Sürdürülebilirlik çerçevesinde yönetilen Avrupa Konutları Atakent 3’te, benzer projelere kıyasla aidatların çok daha düşük oranlarda tutuluyor.


Ayrıca Avrupa Konutları Atakent 3’ün profesyonel ekibiyle de teslim sonrasındaki kalitenin yıllarca sürdürülebilmesi sağlanıyor.


Hemen Teslim Daireler 269 bin TL’den Başlıyor


Yaşamın başladığı sitede hemen teslim son dairelerin de satışı devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerindeki daireler ile her zevke hitap eden projede fiyatlar 269 bin TL’den başlıyor.


Atakent’tin merkezinde inşa ettiği  Avrupa Konutları Atakent 3  projesinde daire sahiplerinin büyük kısmı evlerini teslim aldı.


2.300 dairenin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 3’te, profesyonel spor kulübü, yüzme havuzları, spor sahaları, oyun alanları, göl restoran/kafe ve site meydanı bulunuyor. Site sakinlerinin keyifle vakit geçirdiği spor tesisleri arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası, squash, aerobik ve pilates salonları yer alıyor.


Ayrıca site içerisinde market, bay/bayan kuaförü, eczane, kuru temizleme, lostra salonu, oto yıkama gibi ticari üniteler yaşamı kolaylaştıracak unsurlar arasında yer almaktadır.


82 metrekare ile 191 metrekare arasında değişen son daireler için çeşitli ödeme planları sunuluyor. Proje, 12 – 60 ay arası vadeye yüzde 0,84, 61 – 120 ay arası vadeye yüzde 0,87, 121 – 240 ay arası vadeye ise yüzde 0,91 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.


444 03 80

www.avrupakonutlariatakent3.com


projeye sor



Geri Dön