18 / 04 / 2024

Avrupa Konutları 2016'da iki projesini satışa sunacak!

Avrupa Konutları 2016'da iki projesini satışa sunacak!

Avrupa Konutları markasıyla 2015'te iki projesini satışa sunan Artaş İnşaat, 2016'da Avrupa Konutları markalı iki projesini daha satışa sunacak. Artaş'ın yeni projeleri Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent isimlerini taşıyacak.



Hızlı satış grafiği ve erken teslim süreleriyle dikkat çeken Avrupa Konutları markasıyla gayrimenkul sektöründe fark yaratan Artaş İnşaat, 2015'te bir yandan proje teslimleri gerçekleştirirken, bir yanda da yeni projelere start verdi. Avrupa Konutları TEM 2 ve ortak girişmle hayata geçirdikleri Tema İstanbul projelerinde teslimleri gerçekleştiren şirket, Avrupa Konutları Kale, ortak girişimle hayata geçen Vadistanbul'un yeni etapları ve Avrupa Residence & Office Ataköy projelerini 2015'te satışa sundu. 2016'ya da hızlı giriş yapmayı planlayan Artaş inşaat, yıl içinde Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent 4 projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. 


Bir yandan teslim bir yandan yeni projeler

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, geçtiğimiz ay satışa sundukları Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde 3 hafta içinde projenin büyük kısmının satışını tamamladıklarını açıkladı. "Doğru yerde doğru ve nitelikli proje geliştirdikten sonra Tükiye'de konutun satılmaması gibi bir durum söz konusu değil" diyen Süleyman Çetinsaya, ülkede halen ciddi bir konut açığı bulunduğunun ve vatandaşların gayrimenkul yatırımına inandığının altını çizdi. 2015'te Avrupa Konutları TEM 2 ve ortak girişimle hayata geçirdikleri Tema istanbul projelerinin teslimlerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Çetinsaya, aynı dönem içinde Avrupa Konutları Kuleler Ataköy'de yükseliyor Artaş'ın Ataköy'de E5'in yanı başında inşaatına devam ettiği Avrupa Residence & Office Ataköy'ün kuleleri hızla yükseliyor. Projenin kaba inşaatının yüzde 63 seviyesine ulaştığı açıklandı. Projenin rezidans etabının yüzde 76'lık bölümü 3 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu. Proje 350 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Kale ve Avrupa Residence & Office Ataköy projelerinin lansmanını yaparak satışa sunduklarını hatırlattı. 


Körfezli Vadistanbul'u sevdi 

Bir başka ortak girişimle Cendere Vadisi'nde hayata geçirdikleri Vadistanbul projesinin Bulvar etabının inşasında ve satışın da büyük ilerleme kaydettikleri bilgisini veren Çetinsaya, "Vadistanbul Bulvar projesini Dubai'de gerçekleşen Cityscape Fuan'nda körfezli yatinmcılarla buluşturduklarını ve yoğun ilgiyle karşılandığını ifade etti. 


Avrupa Konutları Başakşehir'de 

Avrupa Konutlan Başakşehir projesi için çalışmalara başlayan Artaş İnşaat, 31 Mart 2015'te gerçekleştirilen Emlak Konut GYO'nun Kayaşehir 6. Etap ihalesini 876 milyon TL satış toplam geliri, 350 milyon 400 bin TL Emlak Konut GYO payı teklifiyle almıştı. 44 bin 36 metrekare alanda yükselecek Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 daire ve 17 ticari birim olmak üzere toplam 620 bağımsız ünite bulunması planlanıyor. 


Avrupa Konutları Kale'de örnek daire hazır

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da inşaatı devam eden Avrupa Konutları Kale projesinin ömek daireleri hazır. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 ömek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu. Projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1 e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Kale Endüstri Holding'in arsası üzerinde yükselen proje 650 milyon TL'lik yatıranla hayata geçiriliyor. 


Posta EK


Geri Dön