17 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Ataköy projesi Eylül'e kaldı!

Avrupa Konutları Ataköy projesi Eylül'e kaldı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Ataköy

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Ataköy projesinde çalışmalar devam ediyor. Yaz aylarında satışa çıkması planlanan Avrupa Konutları Ataköy projesinde satışlar ertelendi. Projede satış süreci Eylül ayında başlayacak...




Artaş İnşaat'ın, Yenibosna'da E-5 üzerinde başladığı  Avrupa Konutları Ataköy  projesinin yaz aylarında satışa çıkması bekleniyordu. Ancak proje Eylül ayında satışa sunulacak.


8 bin 796 metrekare alanda yükselecek Avrupa Konutları Ataköy projesi Kale Kilit'e ait eskiden Fuzul Otomotiv'in yer aldığı alanda hayata geçiriliyor. 


200 adet konutun yer aldığı projede ofis ve dükkanlar da bulunuyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.  


2 blok olarak planlanan Avrupa Konutları Ataköy projesinde bir blok rezidanslara, diğer blok ofislere ayrılıyor. Projede ofislerin alanları 200 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.


Avrupa Konutları Ataköy projesi Airport AVM ve Kültür Üniversitesi'nin yanında, yapımı devam Nef Ataköy, Selenium Retro, MFA Ataköy projelerine komşu olarak yükseliyor.



Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön