19 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Ataköy projesi Kasım'da teslim!

Avrupa Konutları Ataköy projesi Kasım'da teslim!

Ataköy’e Avrupa standartlarını getiren Artaş İnşaat, nitelikli projeleriyle sektöre öncülük etmeye devam ediyor.



Markalı konut sektöründe yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı prim oranlarıyla özel bir yer edinen Artaş İnşaat, Avrupa Konutları’nın Ataköy halkasında sona yaklaştı.


İstanbul’un en değerli noktalarından Ataköy’de, E5 Otoyolu’nun hemen bitişiğinde projelendirilen Avrupa Residence & Office Ataköy, benzersiz konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.


Bölgenin en değerli projeleri arasında yer alan ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği Avrupa Residence & Office Ataköy’de rezidans, ofis ve dükkanların büyük bölümü sahiplerini bulurken proje Kasım 2016’da teslim edilecek. 


Ayrıca Bakanlar Kurulunun aldığı kararla yüzde 18’den yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde yatırımcılara avantaj olarak sunuluyor.


Lüks detaylara sahip projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve dükkanlar yer alıyor.


1+1 ve 2+1 rezidans daire tiplerinin bulunduğu projede dairelerin büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Kaliteli ve lüks detaylara sahip rezidansların yanı sıra Office Ataköy’de konforlu ve prestijli ofisler iş dünyasının önemli adreslerinden biri olacak. 


Modern mimarisi, bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlanan Avrupa Residence & Office Ataköy, lüks rezidansları, 52 metrekareden 1.059 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip ticari alanlarıyla da kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.


350 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje, 60 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Bölgenin en değerli projeleri arasında gösterilen Avrupa Residence & Office Ataköy’de teslimler Kasım 2016’da yapılacak.




Tel: 444 0 380

Web: www.avrupakonutlariatakoy.com




Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


 Artaş inşaat, Avrupa Konutları'nın Ataköy halkasında sona yaklaştı. E5 Otoyolu'nun bitişiğinde projelendirilen Avrupa Residence & Office Ataköy'de rezidans, ofis ve dükkanların büyük bölümü sahiplerini bulurken, proje kasım ayında teslim edilecek. Projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve dükkanlar yer alıyor. 350 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 60 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Ekonomist



Haber Habertürk'te şöyle yer aldı


 Artaş'ın Kasım ayında teslim edeceği, Avrupa Residence & Office Ataköy, yatırımcılara yüzde 8 KDV oranıyla sunuluyor. 250 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projede 165 rezidans daireyle birlikte 52 ofis ve dükkân yer alıyor Artaş İnşaat. Avrupa Konutları'nın Ataköy projesinde sona yaklaştı. 

Ataköy'de, E5 Otoyollunun yanında projelendirilen Avrupa Residence & Office Ataköy'deki, rezidans, ofis ve dükkânların büyük bölümü sahiplerini buldu. Bakanlar Kurulunun aldığı kararla yüzde 18'den yüzde 8'e indirilen KDV oranı Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde yatırımcılara sunuluyor. 250 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 60 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede teslimler Kaşım 2016'da yapılacak, 1 + 1 ve 2 î 1 rezidans daire tiplerinin bulunduğu projede dairelerin büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteriyor, projede lö5 rezidans daireyle birlikte 52 ofis ve dükkân yer alıyor. Ticari alanların büyüklükleri 52 metrekareden başlayıp bin 59 metrekareye kadar çıkıyor. 

'KDV İNDİRİMİ TÜKETİCİLERİ RAHATLATTI' 

Bakanlar Kurulunun 150 metrekarenin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranını yüzde 8 e indirmesini değerlendiren Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya, "Bakanlar Kurulu nun aldığı 150 metrekare üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8'e düşürülmesi kararı sektör ve konut alıcıları açısından çok güzel bir gelişme. Konut teslimlerinde yüzde 18 olarak uygulanan KDVnin 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8 olarak uygulanması hüküm altına alındı. 


Oranlarının düşürülmesini uzun zamandır bekliyorduk. Yüzde 10'luk bu fark yatırım yapmak isteyenlere büyük katkı sağlayacaktır" diye konuştu. Türkiye'de gayrimenkul yatırımının her zaman en güvenilir araç olduğunu dile getiren Çetinsaya, Bakanlar Kurulunun aldığı bu kararın tüketicileri rahatlatırken, inşaat sektörünün de önünü açacağını ifade etti. 


Habertürk


Geri Dön