20 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.



Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir projesinde yer alan 27 adet cadde dükkanı 8 Nisan'da açık artırmayla satışa sunulmuştu. İhale yapıldı ve kalan dükkanlar Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın aldığı bir kararla dükkanlar açık satış yöntemiyle satışa sunuldu.


Avrupa Konutları Başakşehir projesinde satışa sunulan dükkanlar KDV dahil toplam 82 bin 350 TL muhammen bedel üzerinden açık artırma yöntemiyle satışa sunulmuştu. 


Avrupa Konutları Başakşehir'de yüzme havuzu, fitness, yürüyüş yolları, kapalı otopark,  spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 941 tane daire ve 27 tane dükkan yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 124 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiyor. Daire tipleri ise 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak belirlendi.


Adres: Kayabaşı Mahallesi, Kayaşehir Bulvarı NO 55/E Başakşehir- İstanbul 


Tel : 444 38 25

Web : www.avrupakonutlaribasaksehir.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön