25 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale lanse edildi!

Avrupa Konutları Kale lanse edildi!

Artaş Grubunun uzun zamandır merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Kale, 4 Kasım Salı günü düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Yoğun bir ön satış dönemi geçirilen projede satışlar devam etmekte.



Avrupa Konutları markalı konut projeleriyle, kalite ve güvenilir markası haline gelen Artaş Grubu, son projesi Avrupa Konutları Kale ile sektördeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. İstanbul'un en merkezi noktası Topkapı'da, E5 Otoyolunun bitişiğinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale, konut alıcıları tarafından uzun zamandır merakla bekleniyordu. Proje, 4 Kasım Salı günü Çırağan Sarayında düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla yükselen, Avrupa Konutları Kale 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 


5.200 ÖN TALEP ALDIK 

Avrupa Konutları Kale projesine gelen talepten memnun olduklarını belirten Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Avrupa Konudan Kale projemizi merakla bekleyen bir kitle vardı. 599 daireden oluşan projemizin ön talep döneminde 5.200 talep topladık. 

Gelen talepten ve projeye yapdan yorumlardan memnunuz. Lansman dönemine özel olarak metrekare satış fiyatlarımızı ortalama 7 bin TL olarak belirledik. Bu projemizle İstanbul'un en merkezi noktalarından Topkapı'da şehre, insanımıza değer kazandıran bir proje geliştirmeyi amaçladık Bu anlamda da projemizin az kadı yapısı ve estetik mimarisini de bu şekilde şekillendirdik. Projemizde inşa çalışmalarımıza başladık. Şuan 18 ay olan teslim tarihimizi 16 aya çekmek için de olabildiğince hızlı ilerliyoruz." dedi. 


GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN EN İYİSİYLE YOLA ÇIKTIK

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkam Sedat Özgür; "Kale Endüstri Holding olarak bir çok noktada arsa yatırımlarımc bulunuyor. 

Gayrimenkul sektörüne de bu alanın en iyisiyle ve profesyonel bir isimle girmek istedik. Bu noktada Artaş Grubuyla yola çıktık. Avrupa Konutları markasının gücüne, Artaş Grubunun kalitesine inanıyoruz. Avrupa Konudan Kale projesiyle de şimdiden çok güzel tepkiler almaya başladık. 

Gayrimenkul sektöründeki yatinmlanmıza devam etmeyi hedefliyoruz. Yeni projelerimizde de bu sektörün profesyoneli olarak Artaş Grubu ile çalışmayı planlıyoruz." dedi.


Yeni Akit


Geri Dön