25 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Avrupa Konutları Kale'de banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Proje Artaş İnşaat imzası taşıyor. İşte Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi...



Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi bilgisinden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Toplam arsa alanı 37 bin metrekare olarak belirlenen projede 599 daire, 30 ticari ünite ve 52 ofis yer alıyor.


Topkapı Avrupa Konutları Kale'de dükkanların alanları 236 metrekare ile 1.061 metrekare, ofislerin alanları 100 metrekare ile 1.182 metrekare, dairelerin alanları ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen  Avrupa Konutları Kale  İstanbul Zeytinburnu - Cevizlibağ lokasyonunda inşa ediliyor. Projenin Nisan 2016 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da hamam, yüzme havuzu, sauna, oyun alanları, fitness center gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi!

Daire fiyatları 632 bin TL'den, 

Dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den, 

Ofis fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön