23 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'de 3 ay erken teslim!

Avrupa Konutları Kale'de 3 ay erken teslim!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.



Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.  599 konutluk Avrupa Konutları Kale'de 1+1'den 4+1'e uzanan alternatifler sunuluyor. Artaş imzalı projede evler 870 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


3 ay erken teslim 

30 mağaza ve 52 ofisin de yer aldığı Avrupa Konutları Kale, az katlı yapısıyla dikkat çekiyor. 2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği belirtildi. 


Posta 



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı. Projede teslimatların 3 ay öne çekilebileceği belirtiliyor ARTAŞ İıışaat'ın Topkapı'da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu. 


Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1'den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Projede 870 bin liradan başlayan daireler, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Projede daire büyüklükleri ise 102 metrekare ila 210 metrekare arasında değişiyor. 


650 MİLYON TL'LİK YATIRIM 

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki arsası üzerinde, Artaş İnşaat tarafından yapılan proje 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Proje Topkapı'da, deniz manzarasına hakim bir noktada bulunuyor. Şehiriçi ulaşım açısından avantajlı bir lokasyonda konumlanan konumlanan proje, metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. "Her Şeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis ile inşa edildiği bölgenin merkezini oluşturacak. 


3 AY ÖNCE TESLİM EDİLEBİLİR 

37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale'de, konut blokları 88 bin 700 metrekare, ticari alanlar ise 21 bin 500 metrekarede konumlanıyor. E5 Karayolu üzerinde yer alan proje, mimarisi, az katlı yapısı ve peyzaj alanlarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor. 2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği vurgulanıyor. 


Sabah Ek





Bu haber Vatan Emlak Rehberi'nde şu şekilde yer aldı;


Avrupa Konutları markasıyla tanınan Artaş İnşaat, erken teslim geleneğini Topkapı'daki Kale projesiyle sürdürecek. 2016'nın Temmuz ayında bitirilmesi planlanan projenin 3 ay erken teslim edilmesi gündemde.


Artaş İnşaat'ın Topkapı'da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen dairelerde satışlar sürüyor. Dairelerin fiyatları 870 bin TL'den başlıyor. 


Konforlu yaşam alanları için tasarlanan projede daire büyüklükleri 102 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği belirtildi. 


Tema İstanbul'da yaşam başladı 


Konut bölgesi, Tema İstanbul'un 1.5 milyon metrekareyi aşkın devasa arazisi içinde, çok özel bir konumdaki yaklaşık 330 bin metrekarelik bir alan içinde yükseldi. Konut bölgesi, birbirinden farklı yükseklik ve tipteki 61 bloktan oluşuyor. Tema İstanbul'da 1+1'den, 4+1'e kadar farklı farklı tip ve büyüklükte toplam 3 bin 531 konut bulunuyor. Tema İstanbul'da 70'in üzerinde farklı tipteki konut alternatifleriyle, ailelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Tema İstanbul'da yaklaşık 6 bin 400 araçlık kapalı, 800 araçlık açık otopark da bulunuyor. 


Vatan Ek



Geri Dön