26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'de inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı!

Avrupa Konutları Kale'de inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları'nın İstanbul Topkapı'da inşa ettiği 'Avrupa Konutları Kale' konut projesinde kaba inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projede 599 daire yer alıyor.



İSTANBUL Topkapı'da  Artaş İnşaat  l tarafından Avrupa Konutları markası ile inşa edilen 'Avrupa Konutları Kale'de inşa çalışmalan devam ediyor. Avrupa Konutları markası ise 11 bin konut üreten Artaş İnşaat yeni projesi için Topkapı'da, E5 Karayolu'nun yanım seçti. Kaba inşaatın yüzde 90'ının tamamlandığı projede, blokların büyük kısmında ince işçilik de başladı. Büyüklükleri 77 üe 210 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede konut fiyatları 632 bin TL'den başlıyor. 



ULAŞIMI KOLAY 

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki arsası üzerinde, Artaş İnşaat imzasıyla yükselen proje 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Şehir içi ulaşım açısından avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis yer alıyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırüan Avrupa Konutlan Kale'de, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı. E5 Karayolu üzerinde yer alan proje, az katlı yapısı ve peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. 



YÜZDE 68'İ SATILDI 

Projedeki konutlarm yüzde 68'inin satıldığını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya, "Artaş olarak tüm projelerinde bizden konut alan kiraoları düşünerek erken teslime çabalıyoruz. Avrupa Konutlan Kale'de teslim tarihini Temmuz 2016 olarak açıkladık. Ancak bu tarihi en az 3 ay öne çekmek için çalışıyoruz" dedi. 



Geniş sosyal alan var 

SPOR merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuzu ve açık spor alanları ile konutlara ait 1.350 araçlık kapalı otoparka sahip projede, 30 adet mağaza da bulunacak. Bu mağazalar hem proje sakinlerine hem de bölge halkına hizmet verecek. 



Hürriyet


projeye sor



Geri Dön