26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.



ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1'den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Projede 870 bin liradan başlayan daireler, yatınmcılann ilgisini çekiyor. Projede daire büyüklükleri ise 102 metrekare ila 210 metrekare arasında değişiyor. 


650 MİLYON TL'LİK YATIRIM 

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki arsası üzerinde, Artaş İnşaat tarafından yapılan proje 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Proje Topkapı'da, deniz manzarasına hakim bir noktada bulunuyor. Şehiriçi ulaşım açısından avantajlı bir lokasyoııda konumlanan konumlanan proje, metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. "Her Şeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis ile inşa edildiği bölgenin merkezini oluşturacak. 


3 AY ÖNCE TESLİM EDİLEBİLİR 

37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale'de, konut blokları 88 bin 700 metrekare, ticari alanlar ise 21 bin 500 metrekarede konumlanıyor.  E5 Karayolu üzerinde yer alan proje, mimarisi, az katlı yapısı ve peyzaj alanlarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor. 2016'nm Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği vurgulanıyor. 


Takvim Ek 



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Artaş İnşaat'ın Topkapı'da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken son dairelerin satışı da devam ediyor.


ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu. Projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1 'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Her ihtiyaca ve zevke hitap edecek şekilde geliştirilen dairelerin fiyatları ise 870 bin liradan başlıyor. Lüks detaylarla donatıları ve konforlu yaşam alanları için tasarlanan projede daire büyüklükleri ise 102 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


650 MİLYON LİRALIK YATIRIM 

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde, Artaş İnşaat imzasıyla yükselen proje 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Proje konumu itibariyla yatırımcıların da ilgisini çeken Avrupa Konutları Kale, İstanbul'un merkezi bölgelerinden Topkapı'da, deniz manzarasına hakim bir noktada bulunuyor. Şehir içi ulaşım ağından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor. 


ERKEN TESLİME HAZIRLANIYOR 

"Herşeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis ile inşa edildiği bölgenin merkezini oluşturacak. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale'de, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 500 metrekare ayrıldı. E-5 Karayolu üzerinde yer alan proje, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve peyzaj alanlarıyla Topkapı'mn yenilenen çehresinde örnek teşkil edecek. 2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği belirtildi.  


Sözcü


Geri Dön