16 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.



İSTANBUL'UN en merkezi noktası Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. 


Her ihtiyaca ve zevke hitap edecek şekilde geliştirilen dairelerin fiyatları ise 870.000 TL'den başlıyor. Lüks detaylarla donatılan ve konforlu yasam alanları için tasarlanan projede daire büyüklükleri ise 102 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


650 MİLYON TL'LİK YATIRIM 

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde, Artas İnşaat imzasıyla yükselen proje 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Şehir ici ulaşım acısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön