27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'nin ticari alanları satışa sunuldu!

Avrupa Konutları Kale'nin ticari alanları satışa sunuldu!

Avrupa Konutları markasıyla bugüne kadar 11 bin 500 konutu teslim eden Artaş inşaat, Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki arsası üzerinde hayata geçirdiği Avrupa Konutları Kale projesinde ticari üniteleri satışa sundu.



Avrupa Konutları markasıyla bugüne kadar 11 bin 500 konutu teslim eden Artaş inşaat, Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki arsası üzerinde hayata geçirdiği Avrupa Konutları Kale projesinde ticari üniteleri satışa sundu. "Her Şeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis ile bölgesinde bir merkez olmayı hedefliyor. 


Yeni ticaret merkezi 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Kale projesinde konut satışlarının büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, projenin yüksek yatırım değerine sahip ofis ve mağazalarıyla ticaretin kalbinin attığı Topkapı'da yeni bir ticaret merkezi oluşturacağını dile getirdi. 

Süleyman Çetinsaya, büyüklükleri 236 ile bin 61 metrekare arasında değişen 10 farklı tipteki ofislerin metrekaresini ortalama 9 bin liradan satışa sunduklarını açıklayarak, "30 dükkan ise 99 ile bin 182 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Dükkanların metrekaresi ise ortalama 21 bin liradan alıcı buluyor" dedi. 


Yine erken teslim 

Süleyman Çetinsaya, daha önceki projelerinde olduğu gibi Avrupa Konutları Kale'de de erken teslimi hedeflediklerini belirterek, "Temmuz 2016 olarak belirttiğimiz teslim tarihinden de 3 ay önce teslim etmeyi planladığımızı söylemek isterim" dedi. Fiyatların 632 bin liradan başladığı projede dairelerin büyüklükleri ise 77 ile 210 metrekare arasında. 


İki yeni proje geliyor 

Eylül ve Ekim aylarında iki yeni projeye daha start vereceklerini açıklayan Çetinsaya, "Kale ile birlikte Çobançeşme'de Ataköy projesini hayata geçireceğiz. Bu projemiz residence ve ofisten oluşacak. Ayrıca, Cendere Vadisi'ndeki Vadi İstanbul projemizin 3'üncü etabını Ekim'de satışa sunacağız. 3. Etap bin 500 konut ve 100 bin metrekare ticari alandan oluşuyor" dedi. 


Kayaşehir'e bin 500 konut 

Süleyman Çetinsaya, 876 milyon toplam satış geliri, 350 milyon 450 bin TL Emlak Konut GYO'ya arsa payı teklif ederek ihalesini kazandıkları Emlak Konut GYO'nun Kayaşehir 6. Etap arsasına proje geliştirme çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Arsa üzerinde yaklaşık bin 500 konut yapacağız. Yetiştirebilirsek 2016 Mart'ında Kayaşehir projemizi satışa sunacağız" dedi. 


Tema World başlıyor 

Çetinsaya, eğlence dünyası Tema World projesinde ise ruhsat aşamasında olduklarını, oyuncakların siparişlerinin verilmeye başlandığını açıkladı. Çetinsaya, Tema World'ün 2017 sonunda açılmasını planladıklarını söyledi. 


Posta


Geri Dön