20 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Tem 2 çok konuşulan projeler arasında yerini aldı!

Avrupa Konutları Tem 2 çok konuşulan projeler arasında yerini aldı!

3 bloktan oluşan Avrupa Konutları TEM 2, toplam 414 daireden oluşuyor. Blokların altında yer alan çarşı, alışveriş keyfini Avrupa Konutları sakinlerinin ayağına kadar getirirken, bölgenin de çekim merkezi olması öngörülüyor.



Avrupa Konutları, kırdığı satış rekorlarıyla, yaptığı primlerle ve yüksek kira getirisiyle çok konuşulan projeler arasındaki yerini aldı. Artaş Grubu bugüne kadar inşa ettiği 10 bin konutun getirdiği deneyim ile Avrupa Konutları TEM 2'de modern mimariyi yüksek teknoloji ile buluşturmayı başardı. 3 bloktan oluşan Avrupa Konutları TEM 2, toplam 414 daireden oluşuyor. Blokların altında yer alan çarşı, alışveriş keyfini Avrupa Konutları sakinlerinin ayağına kadar getirirken, bölgenin de çekim merkezi olması öngörülüyor. 


Cadde üstü mağazalarından oluşan Avrupa Konutları TEM 2, çarşısı, restoranları, kafeleri ve birbirinden şık mağazalarıyla müşterilerine şehir hayatının en saygın halini vaad ediyor. Çarşı, konut blokları, otoparklar ve site çevresi güvenliğinin tek merkezden yönetileceği projede, üst düzey güvenlik ve hizmet söz konusu olacak. 


Vatan 


Avrupa Konutları TEM 2 telefon : 444 0 380

Web : www.avrupakonutlaritem2.com


Geri Dön