28 / 03 / 2024

Avrupa konutları Tem 2 erken teslim ediliyor!

Avrupa konutları Tem 2 erken teslim ediliyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, devam eden projelerdeki konutları yeni yılda hızlı bir şekilde teslim etmeye ve yeni projelere aynı hızla başlamaya hazırlanıyor.



Artaş İnşaat, Avrupa Konutları yine erken teslim ediliyor. Şirketin, 2015 yılı için hedeflerinin başında, hayata geçirilen projelerde teslimleri tamamlamak geliyor. 


Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Erken teslim, konusundaki hassasiyetimizi biliyorsunuz" dedi. Çetinsaya, şöyle konuştu: "Bizden konut alan alıcıların ve yatırımcıların, konutlarından günlük yaşama geçmesini sağlayacağız. Bu anlamda yılın ilk çeyreğinde Avrupa Konutları TEM 2 projemizi belirttiğimiz teslim tarihinden önce teslim etmeyi hedefliyoruz. Avrupa Konutları Kale, Vadistanbul ve Tema İstanbul'daki inşa çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aynı zamanda da sektördeki yatırımlarımıza devam edeceğiz." 'Satışlar memnun edici' Türkiye genelinde konut satışlarının son aylarda sürekli arttığını kaydeden Çetinsaya, yılın ikinci yarısıyla birlikte çok haketli bir dönem geçirdiklerini ifade etti. 


Projelerine gelen talebin her gün biraz daha arttığına dikkat çeken Çetinsaya, şöyle devam etti: "Satışları devam eden Eclipse Maslak, TEM 2, Vadistanbul ve Tema İstanbul projelerimizde gelen talepten memnunuz. Ayrıca Kasım ayında lanse ettiğimiz Avrupa Konudan Kale projemizde yer alan 599 daireye gelen 5 bin 200 ön talep, bizim için markamıza ve sektöre olan inancın bir göstergesi oldu. Bu projemizi satışa sunduğumuz ilk hafta 400 konut sattık." 


2015 KARAR YILI OLACAK


Eylül ayında düşüşe geçen konut kredileri ortalama faiz oranının ekim ve kasım aylarında tekrar yükselişe geçerek yüzde 10.8 seviyesinde hareket ettiğini vurgulayan Çetinsaya, şöyle konuştu: "Türkiye'deki siyasi istikrar havasıyla birlikte, özellikle yabancı yatırımcıların taleplerinde artış başladı. Yılı artan bir hareketlilikle tamamlayacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki yılın, satın alma kararlarını erteleyenlerin harekete geçeceği bir yıl olacağını düşünüyorum. Ayrıca kentsel dönüşüm anlamında İstanbul'da daha fazla projenin adını duymaya başlayacağız. 

Bununla birlikte birçok firma yeni projelerini lanse etmeye hazırlanıyor. 2015'in 2014 yılına kıyasla çok daha hareketli geçeceğini söyleyebiliriz." 


Dünya Sektörel Ek


Geri Dön