20 / 04 / 2024

Avrupa Konutları TEM'de yine izdiham! 2 günde 152 daire satıldı!

Avrupa Konutları TEM'de yine izdiham! 2 günde 152 daire satıldı!

Avrupa Konutları TEM'in 400 daire satmak için başlattığı  "Önce otur, sonra öde kampanyasında" iki günde 152 daire satıldı




 
 İstanbul'un en cazip konut projelerinden biri olan ve satışların başladığı 2007 Kasım ayından bugüne kadar 1.600 adetlik satış yakalayan Avrupa Konutları TEM Konut Projesi'nde yeni kampanya fırsatını değerlendirmek isteyen vatandaşlar hafta sonu izdihama neden oldu. 10 Nisan'da başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek "Önce otur, sonra  öde kampanyasında" ilk iki günde 152 daire satıldı. 


Avrupa Kontuları TEM Konut Projesi  Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, "Vatandaşımız iyi projede uygun satış koşullarını bulunca çekinmeden konut alıyor. Bu kampanyamızda bunu gördük. 30 Nisan'a kadar devam edecek kampanyamızda 400 dairelik satış hedefliyoruz. Eğer ilgi devam ederse yeni fazları da kampanyaya dahil edebiliriz" dedi. 

Projenin  TOKİ  iştiraki Emlak Konut A.Ş.'ye ait 145.000 metrekare alan üzerinde inşa edilmekte olduğunu belirten Tezmen, "Bu proje TOKİ'nin hasılat paylamışı esasıyla hayata geçirilen en büyük projeleri arasında.  Bu özelliği ile de hem güven veriyor hem de TOKİ'nin en çok gelir elde ettiği projelerden biri olarak tarihe geçecek" diye konuştu.  


Projenin neden büyük ilgi gördüğüne dair soruyu da "Çünkü projemiz Mecidiyeköy'e 8, Taksim'e 13, Levent ve Maslak'a sadece 10 kilometre mesafede bulunuyoruz. Her türlü sosyal tesise ve spor altyapısına da sahibiz" diye yanıtlayan Tezmen, kampanya detaylarını da şöyle özetledi: "Bu kampanyada yüzde 30 peşinat istiyoruz, konutun anahtarını kasım ayında teslim ediyoruz ve müşterimiz evine taşınıyor. Kalan borç için 120 aya kadar vade imkânı bulunuyor. Taksit ödemelerini ise Ocak 2010'dan itibaren başlatıyoruz."

Ayrıca Avrupa Konutları TEM'in ikinci etap satışlarında da izdiham yaşanmıştı. 480 konutluk ikinci etap projesinde ilk gün 260 daire satılmıştı.

İlgili haber

Avrupa Konutları Tem'de faizler indi!

www.avrupakonutlari.com

[email protected]




Geri Dön