18 / 04 / 2024

Avrupa'da 15 ödül kazanan projelerde satışlar sürüyor!

Avrupa'da 15 ödül kazanan projelerde satışlar sürüyor!

DAP Yapı, Kartal’daki İstMarina, Çağlayan’daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Awards’tan 15 ödül ile döndü.



DAP Yapı, European Property Awards tarafından ikisi Avrupa’nın, 13’ü Türkiye’nin en iyisi olmak üzere 15 ödülün sahibi oldu. İstanbul’un Kartal sahilinde yükselen İstMarina “Sosyal Alan/Eğlence Alanı Mimarisi”, “Pazarlama Geliştirme” ve “Ticari Yüksek Bina Geliştirme” ve “Karma Kullanım Geliştirme” alanlarında olmak üzere 4 ödüle layık görüldü. 

 

Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirilen İstMarina’da 1+0’dan 5+1’e kadar toplam 1.463 konut bulunuyor. İstMarina’da ilk 950 adetlik satış 45 gün gibi kısa bir süre içinde tamamlandı. DAP Yapı, ikinci etaptaki 500 konutun satışını Dubai Cityscape Global’de başlattı. Körfez Bölgesi yatırımcılarından büyük ilgi gören İstMarina’da, üç adet rezidans konut bloğunun yanında iki adet S şeklindeki home office bloğu yer alıyor. Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstMarina’da, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanları yer alıyor.

 

Çağlayan’da ofis vadisi oluşturdu

 DAP Yapı’nın Çağlayan’da gerçekleştirdiği iş ve yaşam projesi DAP Vadisi ise European Property Awards tarafından 3 ödüle layık görüldü İş ve yaşam projeleriyle de İstanbul’un farklı bölgelerinde kentsel dönüşüme katkı sağlayan DAP Yapı, Çağlayan’da hayata geçecek DAP Vadisi projesiyle “Ofis Geliştirme” ve “Kamu Hizmeti Geliştirme” alanlarında birinci oldu. DAP Vadisi içinde yer alan Bumerang Ofis ise “Ofis Mimarisi” alanında ödüle layık görüldü. Projeler, DAP Yapı’nın avantajlı yönetim sistemi ve akıllı yatırım gibi özelliklerin yanı sıra merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor.

 

İstanbul’a değer kattı

 DAP Yapı, Vazo Kule ile “Ticari Yüksek Bina Geliştirme”, Burgu ve Tango Kuleler projeleri ile “Yeni Otel İnşası ve Tasarımı”, Maltepe Royal Center projesi ile “Ticari Renovasyon/ Tekrar Geliştirme” alanlarında ödül kazandı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İstanbul’un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Vatan


Geri Dön