19 / 04 / 2024

Avrupa'nın en iyi AVM'si Forum Mersin

Avrupa'nın en iyi AVM'si Forum Mersin

Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından "Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi" seçildiği bildirildi



Yapılan yazılı açıklamaya göre, kapılarını açtığı 2007 yılından bu yana yenilikçi ve çevreye uyumlu mimarisi, mağaza karması ve modern yönetim anlayışıyla övgüye değer bulunan Forum Mersin, Uluslararası Alışveriş Konseyince (ICSC) 22-24 Nisan tarihleri arasında Barcelona'da gerçekleştirilen Avrupa Konferansı'nda "Büyük alışveriş merkezi" kategorisinde birinci seçilerek "Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi" ilan edildi.
Multi Turkmall'un Türkiye'deki ikinci yatırımı olan Forum Mersin'in, Akdeniz'in içerisinde açık ve kapalı alanları olan en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olduğu belirtilen açıklamada, yatırım değeri 250 milyon euro olan merkezde, 2 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratıldığı kaydedildi.

Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Forum Mersin Avrupa'nın en iyisi     
 
Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçildi. Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden yapılan açıklamada, Forum Mersin'in, ICSC tarafından 22-24 Nisan tarihleri arasında Barcelona'da gerçekleştirilen Avrupa Konferansı'nda "Büyük Alışveriş Merkezi" kategorisinde birinci seçildiği belirtildi. Multi Turkmall'un Türkiye'deki ikinci yatırımı olan Forum Mersin'in, yatırım değeri 250 milyon Euro. Merkezde 2 bin 500 kişi çalışıyor.

Hürriyet

 


Geri Dön