19 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Başakşehir ulaşım!

Avrupark Bahçekent Başakşehir ulaşım!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başladığı projede toplam 86 adet ticari ünite yer alıyor.



Avrupark Bahçekent Başakşehir projesinde gölet, spor alanları, kafeler, mağazalar, marketler, oyun alanları, cami ve piknik alanları, restoranlar, okullar, yamaç terasları, etkinlik alanları, bankalar, havuz, çim amfi yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir projesindeki dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Proje Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle yükseliyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir projesindeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Hoşdere 3. Etap'ta inşa ediliyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir projesinde  Cihan İnşaat   ve Konut Yapı imzası taşıyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede fiyatları 158 bin TL'den başlıyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir projesinde daireler 2017 yılında teslim edilecek. Resmi satışları 11 Nisan'da başlayacak olan projede toplam 1.394 adet daire ve 86 adet ticari ünite bulunuyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. havalimanına 30 kilometre, planlanan metro hattına 3.5 kilometre ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön