16 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat tarafından yükseliyor!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat tarafından yükseliyor!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan, üçüncü havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığıyla dikkat çeken Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak.



İstanbul’un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bölgenin en büyük yatırımcısı konumundaki  TOKİ  İştiraki Emlak Konut GYO’nun öncülüğünde inşa edilecek konutlar, okullar, sağlık merkezleri, parklar, meydanlar ve alışveriş merkezleri sayesinde Bahçekent’in, 24 saat yaşayan bir lokasyon olması planlanıyor. İstanbul’un gayrimenkul yatırımları açısından parlayan yıldızı olmaya aday Bahçekent, Kuzey Marmara otoyoluna, üçüncü havalimanına ve yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı nedeniyle büyük önem taşıyor. 


Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat tarafından yükseliyor!


Prim potansiyeli yüksek

Master planları oluşturulan ve planlı bir kentleşme başlatılan Bahçekent, doğayla bütünleşen bir yapılaşmaya da sahip olacak. Bu nedenle bölgede 160 bin metrekarelik dev bir şehir parkı kurulacak.  Tüm bu özellikleri sayesinde Bahçekent’te inşa edilecek olan konut projelerinin büyük getiri sağlayacağı belirtiliyor. Bahçekent’te  Cihan İnşaat  da TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesi ile  Avrupark Bahçekent  projesini hayata geçirecek. 1380 konut ve 72 dükkandan oluşan projede her bütçeye ve her aileye uygun konut seçenekleri olacak. 


Tel: 0216 499 18 01 

Web: www.cihaninsaat.com


projeye sor



Geri Dön