25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Emlak Konut satılık!

Avrupark Bahçekent Emlak Konut satılık!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent Emlak Konut satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Resmi satışları 11 Nisan'da başlayacak olan proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Bahçekent Avrupark 'ta 1.394 konut ile birlikte 86 ticari üniteye yer veriliyor. Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle Bahçekent Hoşdere 3. etapta yükselen proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın mesafede yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Emlak Konut satılık dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Proje  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor.


TOKİ  Avrupark Bahçekent  'te mağazalar, marketler, restoranlar, okullar, yamaç terasları, havuz, çim amfi, etkinlik alanları, bankalar, kafeler, gölet, spor alanları, oyun alanları, cami ve piknik alanları gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan Avrupark Bahçekent Emlak Konut satılık konut fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Avrupark Bahçekent Evleri planlanan metro hattına 3.5 kilometre, Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre ve 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön