19 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım bilgileri!

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım bilgileri!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Daire alanlarının 64 ile 186 metrekare arasında değiştiği projede toplam 1.394 adet daire yer alıyor.



Avrupark Bahçekent Hoşdere projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa alanında yükselen proje Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Avrupark Bahçekent Hoşdere projesinin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor. Daire alanlarının 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede 86 adet ticari ünite yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Hoşdere projesinde restoranlar, çim amfi, gölet, spor alanları, yamaç terasları, okullar, etkinlik alanları, bankalar, havuz, kafeler, mağazalar, marketler, oyun alanları, cami ve piknik alanları yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Hoşdere projesinde daire fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.394 adet daireden meydana gelen proje  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor.


Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım bilgilerine göre proje metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Avrupark Bahçekent Hoşdere iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön