19 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin



Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerine çekiyor


İstanbul Cityscape Fuarı bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda Cihan İnşaat, 79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupark  Bahçekent projesiyle boy gösterecek. Cityscape’in Türkiye'de İstanbul’da yapılmasının Türk gayrimenkul sektörünün gücünü ortaya koyduğunu belirten Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, “Fuara Türkiye’nin ev sahipliği yapması onur verici. Biz de sektörün önemli oyuncuları olarak gerek ülkemizi gerekse projemizi en iyi şekilde uluslararası alıcılara tanıtmak için hazırlandık. Şimdiye kadar yatırımcılardan tam not alan Avrupark, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla fuarda göz dolduracak” dedi.


Kendisi de etrafı da yeşil


Emlak Konut GYO öncülüğünde kurulan, altyapısı hazır bir bölge olan Bahçekent’te yükselen Avrupark, 21 blok ve bin 394 konuttan oluşuyor. Projede her ihtiyaca anında cevap verecek 86 ticari ünite de bulunuyor. Yüksek inşaat ve işçilik kalitesiyle yükselen projenin Nisan 2018’de teslim edilmesi planlanıyor. 1+1 dairelerin tükendiği projede 2+1 açık mutfaklı daireler 319 bin liradan başlıyor. Projede  2+1,3+1 ve 4+1 olarak farklı tip ve büyüklükte konutların satışı ise devam ediyor. Kadınlar ve erkekler için ayrı dizayn edilen spa merkezlerinin de içinde bulunduğu ve yüzde 80’i yeşil alanlara ayrılan Avrupark Bahçekent’i site dışında da dev şehir parkı Hayat Park kucaklıyor. Parkın içinde göletler, piknik alanları, yürüme ve spor alanları dikkat çekiyor.  


36 aya kadar sıfır faiz


Tem otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alan proje, planlanan metro hattına 3,5 kilometre, banliyö tren hattına 1,2 kilometre, Bahçeşehir’e ise beş dakikalık mesafede bulunuyor. Avrupark’tan gayrimenkul almak isteyenlere farklı kolaylıklar da sunuluyor. Konut bedelinin yüzde 25’ini peşin ödeyen alıcılar, geri kalan bakiyeyi 36 aya kadar faiz ödemeden eşit taksite bölebiliyor.


www.avrupark.com

444 61 63




Haber Vatan Emlak Rehberi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Cihan İnşaat, Cityscape Turkey'de 79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupark Bahçekent projesiyle boy gösteriyor. Cityscape'in Türkiye'de İstanbul'da yapılmasının Türk gayrimenkul sektörünün gücünü ortaya koyduğunu belirten Cihan inşaat iş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, "Fuara Türkiye'nin ev sahipliği yapması onur verici. Biz de sektörün önemli oyuncuları olarak gerek ülkemizi gerekse projemizi en iyi şekilde uluslararası alıcılara tanıtmak için hazırlandık. Şimdiye kadar yatırımcılardan tam not alan Avrupark, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla fuarda göz doldurdu" dedi. Emlak Konut GYO öncülüğünde kurulan, altyapısı hazır bir bölge olan Bahçekent'te yükselen Avrupark, 21 blok ve 1.394 konuttan oluşuyor. Projede her ihtiyaca anında cevap verecek 86 ticari ünite de bulunuyor. 




Vatan Emlak Rehberi




Haber Milliyet Emlak Rehberi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Cihan İnşaat, Cityscape Turkey'de 79 hin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupark Bahçekent projesiyle hoy gösteriyor. Cityscape'in Türkiye'de İstanbul'da yapılmasının Türk gayrimenkul sektörünün gücünü ortaya koyduğunu belirten Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, "Fuara Türkiye'nin ev sahipliği yapması onur verici. Biz de sektörün önemli oyuncuları olarak gerek ülkemizi gerekse projemizi en iyi şekilde uluslararası alıcılara tanıtmak için hazırlandık. Şimdiye kadar yatırımcılardan tam not alan Avrupark, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla fuarda göz doldurdu" dedi. 


Emlak Konut GYO öncülüğünde kurulan, altyapısı hazır bir bölge olan Bahçekent'te yükselen Avrupark, 21 blok ve 1.394 konuttan oluşuyor. Projede her ihtiyaca anında cevap verecek 86 ticari ünite de bulunuyor. Yüksek inşaat ve işçilik kalitesiyle yükselen projenin Nisan 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 1+1 dairelerin tükendiği projede 2+1 açık mutfaklı daireler 319 bin liradan başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklı tip ve büyüklükte konutların satışı devam ediyor. Konut bedelinin yüzde 25'ini peşin ödeyen alıcılar, geri kalan bakiyeyi 36 aya kadar faiz ödemeden eşit taksite bölebiliyor. 



Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön