28 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan'da satışa çıkıyor!

Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan'da satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan'da satışa çıkıyor. İstanbul'un Yenişehir'inde inşa edilen proje, 500 milyon liralık yatırım bedeline sahip.



Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan'da satışa çıkıyor. İstanbul'un Yenişehir'inde inşa edilen proje, 500 milyon liralık yatırım bedeline sahip Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan'da satışa çıkıyor.


500 milyon liralık proje, Avrupa yakasında mega proje olarak lanse edilen Kanal İstanbul, 3'üncü havalimanı ve 3'üncü köprü bağlantı yollarına komşu Bahçekent'te inşa ediliyor. Toplamda 1394 konuttan oluşan Avrupark Bahçekent'te teslimler ise Mayıs 2018'de yapılacak. 21 bloklu projede konutların yanı sıra 86 adet ticari ünitede yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede fiyatlar ise metrekare bazmda 2 bin 400 liradan başlıyor. Projenin reklam yüzü de eski futbolcu ve teknik direktör Mustafa Denizli oldu. 

Avrupark Bahçekent'in tanıtım toplantısmda konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Bahçekent'te 6 bin 500 bağımsız bölümün ihalesini yaptıklarını ve inşasına başladıklarını söyledi. Bahçekent'te yatırımcı da, konutu alan da, arsa sahibi de satan da kazansın diye yola çıktıklarını ifade eden Murat Kurum, "Avrupark Bahçekent, Emlak Konut'un hasılat paylaşımı ile Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından inşa ediliyor" dedi. Avrupark Bahçekent'ten ev alanları parlak bir geleceğin beklediğini söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala ise, "Projemiz, insan odaklı tasarımıyla sakinlerine konforlu bir yaşamın kapılarını açarken, daha yapım aşamasındayken de kazandıracak" diye konuştu


2015 hedefi büyük 

Emlak Konut olarak yatırımlarını büyüterek devam ettirdiklerini belirten Murat Kurum, "3.7 milyon metrekare arsa yatırımı yaptık. Değeri 5 milyar liralık yeni arsa aldık. 2013 yılından itibaren 100 bin bağımsız bölüm açtık" dedi. Emlak Konut'un 2014 yılında 954 milyon lira kâr ettiğini belirten Kurum, "Sadece geçen yıl 10 bin bağımsız bölüm açtık. 2015'te hedefi büyüttük. 12 bin bağımsız bölüm açmayı planlıyoruz. Bu yılın ilk çeyreğinde 1 milyar liralık hedef ve 1.500 bağımsız bölüm öngörüyorduk. Öngörüyü aşarak 2 bin 100 adet bağımsız bölüm sattık" şeklinde konuştu. 


Posta


Geri Dön