19 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent projesi ne zaman teslim?

 Avrupark Bahçekent projesi ne zaman teslim?

Firma: Cihan İnşaat - Konut Yapı

Proje: Başakşehir Hoşdere 3. Etap

İstanbul Başakşehir'de yükselen Avrupark Bahçekent projesi, Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından inşa ediliyor. Avrupark Bahçekent projesi ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içinde yer alıyor. Projede 75 dükkan ve 1.380 konut bulunuyor.





Yatırım bedeli 600 milyon TL olan  Başakşehir Hoşdere 3. Etap  projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Avrupark Bahçekent projesi ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizin devamında okuyabilirsiniz. 




Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığı ile yükselen Avrupark Bahçekent projesi 78 bin 639 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje 600 milyon yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 



Avrupark Bahçekent projesi ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent projesinin teslim tarihi 2017 olarak planlanıyor.



Avrupark Bahçekent projesi nerede ?

Avrupark Bahçekent  projesi Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından İstanbul Başakşehir'e bağlı Bahçekent bölgesi Sultan Selim Köprüsü'ne yakın mesafede yer alıyor. 


75 dükkan ve 1.380 daireden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesi sosyal donatı alanları içerisinde; alışveriş merkezleri, okullar, sağlık merkezleri, çocuk oyun alanları,  iki adet kapalı yüzme havuzu, spor alanları, ve açık meydanlar bulunuyor.



Avrupak Bahçekent iletişim 

Tel: 0216 499 18 01 

Web: www.cihaninsaat.com

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com






projeye sor



Geri Dön