24 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent satış fiyatları!

Avrupark Bahçekent satış fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.



Avrupark Bahçekent'te konut teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyan  Avrupark Bahçekent  satış fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje Başakşehir'de dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor. 


Bahçekent Avrupark 'ta 1.394 tane daire ve 86 tane ticari üniteye yer veriliyor. Projede konutların alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare şeklinde tasarlandı.


Avrupark Bahçekent Evleri okullar, spor alanları, cami, havuz, marketler, etkinlik alanları, bankalar, yamaç terasları piknik alanları, restoranlar, oyun alanları, mağazalar, gölet, çim amfi, kafeler gibi sosyal imkanlara sahip. 


Avrupark Bahçekent satış fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre mesafede yükseliyor. 


Başakşehir Avrupark Bahçekent nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön